Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

pls o radu, mám na ORS I xenony a včera mi jeden změnil barvu, začal svítit nějak oranžovorůžově místo klasické namodralé barvy. Znamená to že ta výbojka jde do háje?? Pokud jo a budu si muset koupit novou, nemáte nějaký tip?

Díky

výbojka KO

prohledej bazar nabídek je dost

• Autor

Dík,

to byla rychlost :). PLS ještě bych měl dotaz, jsem v tomhle laik, stačí jen ta výbojka, nemusím kupovat celou sadu (trafo+kabeláž) jak jsem našel na webu?

Ještě jednou dík

Jen výbojka.

• 2 týdny později...
  • Autor

Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ...

Dík

Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ...

Dík

Tak pro mě je to práce na 10min jedno světlo v klidu,ale tobě to asi zabere. Musíš vyndat světla ablinkry,pak rozšroubovat zadní kryt,jsou tam malé torx šroubky,pak už to snad pochopíš. S vyndáním světel musíš najít grif,je to jako ježek v kleci,ale jde to,aniž by jsi musel rozdělávat nárazník nebo cokoliv jiného.Pak dej vědět,jak to dopadlo.

• Autor

Dík za návod. Problém je v tom, že ještě než jsem mohl začít přemýšlet o tom jak je tam dostanu tak možná musím řešit jiný. Z e-shopu mi poslali dvě výbojky ale každou od jiného výrobce. Jedna je Philips a druhá Osram. Typově jsou obě stejné (D2S, 35W). Je tohle problém nebo myslíte že je tam můžu normálně dát? Jde mi o to aby obě svítily stejně :(.

Dík za postřehy

s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce :) zkus to a uvidis .. treba to bude ok

• 3 týdny později...
s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce :) zkus to a uvidis .. treba to bude ok

Přesně tak stejný výrobce a typ a odstíny jsou jiné pěkná pakárna potom :-))))lepší dát obě nové stejného zdroje....a je klid.....Mrs.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.