Tom84 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Kolik máš najeto km?Krom čepů ramene a puku jsi nic ještě neměnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Kolik máš najeto km?Krom čepů ramene a puku jsi nic ještě neměnil? Měnil jsem tlumiče,ložiska kol,puky,čepy.Za kola jsme také brali hor.i vertikálně a bez sebemenší vůle.Najeto 218000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Měnil jsem tlumiče,ložiska kol,puky,čepy.Za kola jsme také brali hor.i vertikálně a bez sebemenší vůle.Najeto 218000km Když jsi už toho měnil tolik,měl jsi vyměnit aji přední silentblok ramene a dát jiné kosti,nebo aspon nalisovat nové pouzdra.Když to nemáš na spojovačkách tu vůli,tak bych řekl,že bude tam co jsi nevyměnil věci za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Když jsi už toho měnil tolik,měl jsi vyměnit aji přední silentblok ramene a dát jiné kosti,nebo aspon nalisovat nové pouzdra.Když to nemáš na spojovačkách tu vůli,tak bych řekl,že bude tam co jsi nevyměnil věci za nové. Ty přední silentbloky byly v pořádku.Nové pouzdra kostí bych mohl zkusit.To není taková práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ty přední silentbloky byly v pořádku.Nové pouzdra kostí bych mohl zkusit.To není taková práce. Pokud se do toho budeš pouštět,vyměn i gumy stabíku.Jsou to stovkové položky a určitě to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ano vymenil bych jeste silentbloky stabilizatoru casto to taky dela bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ty jsem také vyměnil.To jsem ani nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Hm a co ulozeni tlumice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 To jsem kontroloval,je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ahoj budu měnit vše na přední nápravě a chtěl jsem se zeptat co si myslíte o těchto dílech,jestli jsou dobrý něbo nějaký sra...děkuju za rady a názory. například tohle: http://www.cc-autodily.cz/hlava-kul-kloubu-leva?kod=1J0407365H http://www.cc-autodily.cz/luzko-stabilizat-pryz-2_2?kod=1J0411314T http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-zadni?kod=1J0407181 http://www.cc-autodily.cz/hlava-rid-tyce-leva-1_1?kod=1J0422811B ATD.Díky za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) myslim, ze dobry jestli budes davat puky do ramene, tak dej z audi TT ty plny, sice neco priplatis, ale rozdil je dost znat ja ted delal taky komplet predni napravu a cely me to vyslo na nejakych 7-8tisic Kc Editováno: 29. Březen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Hlavně vyměň i spojovačky,ty bývají taky v háji.A kosti stabíku dej plastové,vydrží víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Hlavně vyměň i spojovačky,ty bývají taky v háji.A kosti stabíku dej plastové,vydrží víc. O ake spojovacky ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 O ake spojovacky ide? Tyče řízení-spojovačka,odborně Axiální táhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Tyče řízení-spojovačka,odborně Axiální táhlo Aj toto tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Foto navod na vymenu najdes na www.autoskodaklub.sk/forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo-xp Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Ahoj, chystam se na generalku predni napravy. Chtel bych se zeptat, jestli je seznam nize uvedenych veci pro celkovou generalku napravy kompletni, nebo jsem na neco zapomel. - ulozeni tlumicu - loziska kol - brzdove kotouce + desticky - ramena -> čep, silentblok - 2x - silentbloky stabilizatoru - tycky stabilizatoru - cepy rizeni Diky moc za rady :-). Editováno: 20. Duben 2010, autor: neo-xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Ahoj, chystam se na generalku predni napravy. Chtel bych se zeptat, jestli je seznam nize uvedenych veci pro celkovou generalku napravy kompletni, nebo jsem na neco zapomel. - ulozeni tlumicu - loziska kol - brzdove kotouce + desticky - ramena -> čep, silentblok - 2x - silentbloky stabilizatoru - tycky stabilizatoru - cepy rizeni Diky moc za rady :-). Zdarec, ještě spojovačky,ty budou vytlučené víc než čepy.Tlumiče máš dobré?,že měníš jen uložení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo-xp Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Dobre, vymenim tedy radeji cele spojovacky. Tlumice by mely byt v pohode, ale asi jeste zajedu nekam na test tlumicu, abych mel jistotu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Dobre, vymenim tedy radeji cele spojovacky. Tlumice by mely byt v pohode, ale asi jeste zajedu nekam na test tlumicu, abych mel jistotu :-). Kolik máš najeto km na autě?Co máš za motor?Co chceš dávat za díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo-xp Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Mám OI TDI 66kw, r.v.2002, najeto 350 000km. Dily jeste nevim, mam jiz dopredu koupena loziska SKF, nevim jeste co dat za kotouce ( Brembo nebo Zimmermann ), jinak vyber asi provedu az na prodejne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Mám OI TDI 66kw, r.v.2002, najeto 350 000km. Dily jeste nevim, mam jiz dopredu koupena loziska SKF, nevim jeste co dat za kotouce ( Brembo nebo Zimmermann ), jinak vyber asi provedu az na prodejne.. Ahoj jestli mužu doporučit tak si napiš členovi SEBO a díly ti pošle poštou.Včera poslal a dnes je mám doma.Tímhle bych chtěl strašně moc PODĚKOVAT za výbornou spolupráci a serioznost jednání atd. atd. Dííky SEBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ahoj jestli mužu doporučit tak si napiš členovi SEBO a díly ti pošle poštou.Včera poslal a dnes je mám doma.Tímhle bych chtěl strašně moc PODĚKOVAT za výbornou spolupráci a serioznost jednání atd. atd. Dííky SEBO. Zdarec, byl jsi spokojený s tím klukem,co jsem ti dal na něj kontakt?Ceny dobré ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Mám OI TDI 66kw, r.v.2002, najeto 350 000km. Dily jeste nevim, mam jiz dopredu koupena loziska SKF, nevim jeste co dat za kotouce ( Brembo nebo Zimmermann ), jinak vyber asi provedu az na prodejne.. No jestli jsi ještě neměnil přední tlumiče,tak už musí být KO po 350tkm.Pokud ti nezáleží na penězích tak ani Brembem ani Zimmermanem chybu neuděláš.Já mám taky Zimmermany,brzdí dobře.Jinak díly na podvozek dej Lemforder nebo TRW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Zdarec, byl jsi spokojený s tím klukem,co jsem ti dal na něj kontakt?Ceny dobré ne? Tom84 ceny přímo luxusní díky.Hlavní je když ti někdo poradí jako sebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.