Publikováno Červenec 4, 200916 r Zdravím, zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH. Díky za pomoc.
Srpen 7, 200916 r Zdravím,zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH. Díky za pomoc. Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip?
Srpen 7, 200916 r Autor Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip? Ahoj, já jsem nakonec zjistil, že mi to dělá plech ( tepelná clona výf. potrubí ) pod autem. Bylo zajímavé, že rezonoval pouze při rozjezdu na zpátečku. Zespod je upevněn na takových přivařených čepech. špatně se to popisuje a nevím jak se tomu odborně nadává. Ale pokus podíváte zespod na auto kolem výf. potrubí tak to uvidíte.
Květen 17, 201510 r Zdravim mam octavia tdi 81 kw mam vuz tyden a mam problem kdyz jedu chci tat 3 rychlost tak jako by řadičku neco drželo pote cuknu zpět a trojku tam dam to same dela 4 stupěn rychlosti je to až otravne ostatní kvalty jdou super ,nehuči nic zní neteče oleje dost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.