Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH.

Díky za pomoc.

• 1 měsíc později...
Zdravím,

zjistil jsem, že při zařazení zpátečky a pouštění spojky mi začne někde v motoru chrastit. Po puštění spojky to jede přes plynový pedál normálně. Jedná se pouze o tu fázi pouštění spojky a přidávání plynu. Nevíte jaká může být příčina. Jestli spojka nebo převodovka ? Ostatní rychlosti jsou v poho. Motor 1,9 ALH.

Díky za pomoc.

Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip?

• Autor
Mám stejnej problém, dělá to nejvíc za studena a jen při rozjezdu na zpátečku.Při ostatních rychlostech je klid.Má někdo nějakej tip?

Ahoj,

já jsem nakonec zjistil, že mi to dělá plech ( tepelná clona výf. potrubí ) pod autem. Bylo zajímavé, že rezonoval pouze při rozjezdu na zpátečku. Zespod je upevněn na takových přivařených čepech. špatně se to popisuje a nevím jak se tomu odborně nadává. Ale pokus podíváte zespod na auto kolem výf. potrubí tak to uvidíte.

• 5 let později...

Zdravim mam octavia tdi 81 kw mam vuz tyden a mam problem kdyz jedu chci tat 3 rychlost tak jako by řadičku neco drželo pote cuknu zpět a trojku tam dam to same dela 4 stupěn rychlosti je to až otravne ostatní kvalty jdou super ,nehuči nic zní neteče oleje dost

já by som vymenil olej,určite si to tá prevodovka zaslúži...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.