dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ahojte. Tak co jedete se někdo podívat? O tom, že by se snad někdo zúčastnil pochybuji (ale nebudu Vás podceňovat..). Já tam budu celý týden. Zatím to aji vypadá, že budu mít k dispozici 2 denní lístky na vstup, tak kdyby měl někdo zájem wink.gif Těším se na diskuzi případně s kým se potkám, koho odsud uvidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ani zde nemáš Dádo napsáno že je to golf...a ten tu asi moc lidí nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 kdo se o golf zajímá, ví o jakou jde akci a to, že sme "ve skupince" řekněme 10lidí co se známe, neznamená, že někoho ze zbylích 30tis registrovaných užoivatelů to třebas nezajímá ale s tím golfem máš trochu pravdu Takže: jedná se o golfovou událost. Největší v historii ČR. Na Evropu je to zatím malý V tuto chvíli se totiž hraje obdobná, ale pro obyč lidi se známějšími jmény Anglická PGA. Sem opravdu Tiger nepřijede, je mi líto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 A docela byste se divili, kolik škodovek potkáte u golfových hřišťí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Když tam přijedeš ty a brácha..jsou tam dvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Docela pravděpodobně přes Čeladnou v tu dobu budu projíždět, takže tam budou škodárny už tři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Těžkej up, léstky nikdo nechtěl, fakt nikdo nechce? Zadarmo jak jsem psal.. Kdyžtak mi písněte.. třebas na finále = neděle.. 739491064, stačí sms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Když tam přijedeš ty a brácha..jsou tam dvě.... HA ha ha.. ani ne Momentálně třebas ořímo v čeladné jsou zaparkovaní 3 Yetíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Uz to bude 2 roky na zpet, co jsem do lamparny psal " Hraje zde nekdo golf"... Zadna odezva nebyla.. Editováno: 5. Srpen 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Marcos: jooo, tak to je hodně zašitý téma ale začíná nás v česku přibývat.. chtělo by to rozjet nějaké téma, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.