Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdravím kamarádi.Dorazím zas páč loni se mě v chabrech líbylo a věřím,že i zbytek superbů dorazí taky.Jinak se zimákama to je v poho,sundám je z půdy a obuju.jezdím se supem celou zimu.Zas tolik peněz nemám,abych měl supa jen do hezkýho počasí. kol5

:palec2: :palec2:

Má pravdu přátelé :palec2:

:vamp SUPící se slétávají rádi :smich:

......jojo Márty máš recht :palec2: ...,ale je to dost pozdní termín,pokusím se ,leč neslibuji na sto% ;)

:palec2: :palec2:

To už ale volně ložené houbičky budou k přímé konzumaci, o to nemůžeš přijít !

P.S. ... a úroda přehnaná přes trubky byla k požití ???

Ahoj, dámy a pánové :palec2: :palec2: !

• 2 týdny později...

V pátek večer dorazíme. Bude nás asi 5 Já, dvě dvanáctiletý děti .... a teta se strejdou Božkov(i) :smich:

• 2 týdny později...

Lidi mam dotaz, když to je camp, tak kde se tam přespává?

no možná bych se tam za váma dojel podívat aspon na odpoledne třeba.. ale envím jak na tom budu s časem

Lidi mam dotaz, když to je camp, tak kde se tam přespává?

v chatkach v tom kempu..

v chatkach v tom kempu..

to jsem chtěl slyšet :palec2: díkes

Ještě mě napadlo, ty chatky budou volný, nebo si ji musim objednat?

Určo objednat..

Mám to za rohem, asi zkusím dorazit poprvé na nějaký sraz jiným autem, než eRkem.

Hodíme korunou, jestli vytáhnem fabku, nebo octu :)

Proč nový termín? Chtěl jsem přijet jen tak na čumendu.......a aby už nebyl pomalu sních :)

no jo ty vole... to už přijedu pomalu na zimáčkách... :) a jestli bude sníh, tak se bude driftovááááát!!!! :palec:

Tak CV už má chatku -_- doufam že u trampoliny

Chomutovsko prijede v plnem slozeni a poradne to tam roztoci... ;) Vse je naplanovano, bude to hukot...

ano ano Chomutovsko hlásí účast -_- a jak to tak vidím, tak vaťák a něco na zahřárí s sebou :t

Chatka je rezervovaná to bude zase akce :D moje játra už teď protestují :smich:

Tak už mám taky rezervaci

Sejvi, ty vole... jestli tam jedeš ty, tak já nejedu... to by bylo zase mrtvejch!!!! :D :D :D btw. obávám se obávám, že bude kosa... ale co, štamprličkou se zahřejeme!!!

p.s. ale koupat v rybníce se už nebudu !!! :D

pokud mi do toho nepřijde nějaká povinná akce od univerzity, tak se dovalim taky podívat :)

Koukam kolegobe z Cv prislibili ucast .)ú Ja to vidim tak ze nevim jak to bude nebude ale aspon na otocku se tam mrknu urcite podporit Cv Gang :) V nejhrosim stan to jisti :) Ten je velkej :D

Trošku se změnila situace. Se sadrou se chlasta blbe takže s největší pravděpodobností se tam objevim jen v sobotu přes den.

• Autor

Novinkou srazu bude:

Škoda tour 2009

MINI ORIENTAČNÍ SOUTĚŽ podle šipkového itineráře.

Podrobnosti ještě upřesním, ale bude tam šest vědomostních otázek, dvě sutěže zručnosti a tři pohárky pro vítěze Škoda tour.

tak to jsem zvědav. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.