Milda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 http://news.auto.cz/aktuality/nova-fabia-combi-odhalena.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Pro toho, kdo AutoTIP nema. Pozn: Foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 jeste jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 tak jak jsem to pozoroval na foto tak je to dost tragédie,a nějak mě nezaujala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ej ale sa Skoda dojebala ach jaj PS: prepacte za to sproste slovo ale inac sa to povedat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ježíš, co to je??? To soudruzi z NDR zase něco posr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 tragedie? slabe slovo, pro me zatim hnus!!! doufam jen, ze tak jak rada aut co vypadaly na prvnich spionaz.fotkach divne, nakonec byly hezke, tak snad to potka i novou fabku combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 To je hnus, velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 no neni to zadna nadhera , vsechno jako by vychazelo ze suzuki swift akorat ze kombajn no podle meho je soucasna fabule hezci ale uvidime co ukaze cas.....trebas jeste zmenite nazor az ji nekdo budete mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Co se vám na tom nelíbí. Vždyť je to vcelku vkusná pojízdná hranatá rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Jestli je to kamufláž, tak je to super. Jestli to kamufláž není, tak je to blamáž. Strašný (s těma malejma kolečkama vzadu ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Mě se to taky vůbec nelíbí, ale na druhou stranu se mi ze začátku nelíbila ani současná fábie - a ejhle teď jí mám, protože se mi naopak líbí moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tohle urcite neni pravda vzdyt je to hnusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 no blejt tady nebudu jak nekteri ale taky se mi to nelibiii :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sFrenkie Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Klidně se ybleju, vždzť je to hnus zlatá stará dobrá Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 No nic moc. Ty zadni svetla se mi nejak nezdaji. Spis to vypada na kamuflaz a ve skutecnosti budou mensi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Podobne jsem reagoval, kdyz jsem poprve videl soucasnou fabii, no a dnes se mi libi a nedam na ni dopustit. Proto doufam, ze u teto to bude podobne. Nic mene moje prvni reakce je takova jaka je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 mě se ten kumbál líbí, ale chtělo by to větší kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 prisambohu...jak rakva...uplne na pikacu... ...skutocnost bude hadam lepsia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Taky budu hadat ze skutecnost bude lepsi hold pokrok nejde zastavit sou tam razantne videt moderni prvky. Bude chvili trvat nez se stim vetsina lidi smiri, nekteri se nesmiri. Na fotkach to neni moc videt pockam si az bude lepsi nebo si koupim casak. Ale ja si myslim, ze si zvyknu a bude se mi to libit. Me se treba nelibyla OII a ted śem z ni unesen. Pokud se nebude fabie libit v serii proste si ji upravime jak budeme potrebovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 No kluci, nevim, prijde mi to podobne zbastleny panem Ingenlathem, jako Roomster, tohle fakt ne! Ma to zajimavy nektery krivky, ale vypada to, jak kdyz to ukradli japoncum v pulce prace ze studia, snad to bude nakonec lepsi. Nastesti uz pan sef designer sel prznit jinam I kdyz OctaII je moc fajn, az na tu silenou kapotu. P.S. ale kdyz vemu, kam sel Seat, tak je na tom Skodovka jeste dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Som zvedavý, ako budete hovoriť tak za rok. Kto si ešte pamätá na prvé fotky žltej Fabie, čo pomaly vyzerala, že má zrkadlá a masku z hliny? A bola to ona a väčšina z nás sa na tej hnusnej Fabii vozí a teší sa z nej Inak mne tá zadná bočná partia pripomína zmenšené Audi A4 pred faceliftom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Já myslím, že to taková tragédie nebude, na závěry je brzo, Roomster taky moc napoprvé nezaujal a teď se polovině lidí tady líbí (mimo mě), nu což uvidíme za dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Maj pred sebou velky kus prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.