George Couser Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Guest_jajanka: Nepletes si to s Roomsterem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 F2 Divny VTcko Swift s cumaakem z Roomsteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 bude dobrá uvidíte, vzpomeňte si jak jste reagovali když vyjela v 99 tahle fabie, mě chvíli trvalo než sem si na ni zvykl a ted je to pro mě nejkrásnější autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Presne tak. Ani ja som vtedy nechcel veriť, že je to Fabia. Inak ak niekto novú Fabiu videl, tak kľudne mohol dosiahnuť hoci aj úpravou obrázku tej starej pomerne vernú podobu. Takže by som tú retuš jednoznačne neodsudzoval. Napríklad aj tá kreslená modrá OII nevyzerala nič moc a napokon sa ukázalo, že je to presne OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Pamätníci si možno spomínajú na prvú a hádam aj jedinú špionážnu fotku prvej Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Pamätníci si možno spomínajú na prvú a hádam aj jedinú špionážnu fotku prvej Fabie hej tuhle fotku si pamatuju!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jasne, že si pamätám, mám to aj odložené. Pôvodne sa myslelo, že Fabia to na 100% byť nemôže, že je to nejaké zamaskované VW a podobne. Ale Fabia určite nie. Nemôže byť taká škaredá. Teraz sa mi to samozrejme zdá už smiešne, ale keď sa táto fotka objavila temer pol roka pred predstavením Fabie, tak to naozaj takto vyzeralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Pamätníci si možno spomínajú na prvú a hádam aj jedinú špionážnu fotku prvej Fabie ta první špionážní fotka je hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dbaly.s Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Doufejme, že udělá v tomto případě opak toho co udělala s Roomstrem kdy vypadal jako koncept mnohem lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Predek ma hezkej, ale ten zadek.... hmm, snad to vyjde a tesim se na hatchback 1,4TSI nebo tam treba daj i 1.8TFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nechci Vám kazit radost z nové Fabie Combi, ale ta fotka je přepracovaná současná Fabia Combi, pokud se mi podaří tak Vám zde dám fotku té současné Fabia Combi, je tam i stejný řidič. Podle mně si tím akorát někdo dobře pohrála na PC. a je tam i stejná SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aladin Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Když jsem viděl fotky té Fabie tak jsem se ptal vývojáře zda to je ona a bylo mi řečeno, že to není úplně 100%. Po B sloupek prý to je víceméně Fabia II, ale zadek prý vypadá trošku jinak. Tak snad se vám ta prdelka bude líbit více než tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Taky se mi moc nelíbí předek hodně podobný Roomsteru, ale zadek je teda FUJ-jako nějaký korejec nebo japonec Doufám že to ještě změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aladin Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Taky se mi moc nelíbí předek hodně podobný Roomsteru, ale zadek je teda FUJ-jako nějaký korejec nebo japonec Doufám že to ještě změní. Spíš bych napsal, že Roomster má předek podle nové Fabie Celou dobu se to tak vyvíjelo, že Roomster bude mít čumáček Fabie II... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 nová fabie,ehmm no hele reknu to takhle stara rulezzz co udelam az budu mit papiry? tak si koupim satou fabii coz je za 3 roky tak si koupim fabii al ene fabii II no fuj fabia II,radeji jetou fabii r.v. 2007 nebo jesi se bude delat tak i novou fabii ale tu první ne dvojkovou radu .. ta je hnus to uz radci roomstra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 nová fabie,ehmm no hele reknu to takhle stara rulezzz co udelam az budu mit papiry? tak si koupim satou fabii coz je za 3 roky tak si koupim fabii al ene fabii II no fuj fabia II,radeji jetou fabii r.v. 2007 nebo jesi se bude delat tak i novou fabii ale tu první ne dvojkovou radu .. ta je hnus to uz radci roomstra ... Za 3 roky můžeš mít úplně jiný názor, mě se současná fábia taky původně moc nelíbila, a dneska se mi líbí moc a jsem rád, že jí mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aladin Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 nová fabie,ehmm no hele reknu to takhle stara rulezzz co udelam az budu mit papiry? tak si koupim satou fabii coz je za 3 roky tak si koupim fabii al ene fabii II no fuj fabia II,radeji jetou fabii r.v. 2007 nebo jesi se bude delat tak i novou fabii ale tu první ne dvojkovou radu .. ta je hnus to uz radci roomstra ... No koupit si můžeš co chceš, ale předpokládej asi tak stejný rozdíl jako mezi OctaviíI a OctaviíII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Na FII combi se tesim.... Ta by mohla byt do dvou let a to je presne cas, kdybych chtel menit auti... Tak jsem zvedav jak bude vypadat v realu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 FUGAS - presne tak, ani mne sa Fabia pri predstavení nepáčila, hlavne tie divné hrany na predných rohoch a potom som si ju obľúbil a páčila sa mi - vlastne mala niečo do seba aj po stránke dizajnu. Takže ja by som na mieste niektorých členov nepísal také urýchlené závery. Inak si myslím, že Fabii II bude ten čumák pasovať viac, než Roomsterovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Zase to bude auto, na který si člověk bude chvilku zvykat, okoukávat, snažit se ten jeho nezvyklý design pochopit a nakonec se do něj zamiluje a jen tak se mu neokouká. Mě se taky současná fabie zezačátku nelíbila, ale postupně se mi začala líbit čím dál víc. A taky je pravda, že její vzhled podle mně velmi pomalu stárne. Kdo by to byl řekl, že už se dělá od roku 99. Spousta lidí, co se o to zase tolik nezajímají a fabii nemají se např. divilo, že už její výroba končí, když se ta současná dělá max. 3 roky . To se taky hodně nadávalo na nudný vzhled a fádní palubní desku. Ale k tý palubní desce. Vždyť já mam auto z roku 2000 a pořád vypadá jak nová, a to doslova, stačí opravdu málo péče, nikde nic nevrže a nedrnčí ani po 90 tis. km, ticho jak v kostele. To se např. s kamarádovou 206 nedá ani srovnávat. Ať žije Fabia I a ať Fabia II úspěšně naváže jako OII na OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Souhlas. Pamatuji si, jak jsme s kamaradem fabii po nabehu vyroby odsoudili a ze to je hnusne auto a ze bychom si to nikdy nekoupili Pak jsem si ji koupil ja a to mi rikal jak jsem si ji mohl koupit, kdyz jsem na ni predtim tak nadaval a pul roku pote si ji koupil taky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Presne tak! Ten dizajn starne ozaj pomaly. Mne to tiež napadlo, keď prišla prvá správa o zastavení výroby Fabie I, že to je nejako skoro. Potom som si to spočítal a zistil som, že sa Fabia vyrába už temer 7 rokov. Prekvapilo ma to. Napríklad na takom Peugeote 206 je poriadne vidieť, že je už hrozne starý! A priznávam, že facelift predku Fabiu pekne omladil a perfektne vylepšil už existujúce tvary. Akurát na tie zadné svetlá si stále neviem zvyknúť. Jediný účel vidím v tom, aby sa nový model zdal byť viac odlišný, keď bude mať to svietiace "C" a starý model (po facelifte) nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 no uvidime,ale necham se sni pak svest aspon,co to bude za faro ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Nultá serie jede: http://news.auto.cz/aktuality/ekonom-nova-...-v-pondeli.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 ja vim ze budu asi za prase bez vkusu, ale ten bocni pohled nevypada zle... az na tom bude normalni lak a ne ta matna sracka bude to o necem jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.