srandek Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 P.S. ale kdyz vemu, kam sel Seat, tak je na tom Skodovka jeste dobre to je pravda, když vidim nový Seat Toledo, tak nevim jestli to má být vtip nebo nějaká nepovedená parodie na současnou automobilovou produkci. Oproti tomu je tahle předpokládaná Fabie combi II ještě krasavec (ale ne takový jako ta současná ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 no tak ja novy toledo taky nemuzu ale trebas alteu a leona zeru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Uhlazenější tvary jsou vyhrazeny pro VW a Audi, ostatní budou kreace typu Roomster, no hold se Octavie dobře u Němců prodávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 uvidíme co z toho vzejde....třeba to bude ne zas tak ošklivá rakvička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Uvidí se naživo... ale zatím teda nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 jj nazor si udelam az na zivo, ale jinak se mi vcelku libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ja sa pripájam, mne sa to začína páčiť a keď to uvidím na živo v nejakej "farebnej" farbe (teda taká červená, modrá, žltá, ... - nie čierna, šedá, strieborná, tmavomodrá, tmavozelená a pod.), tak to bude určite vyzerať dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host snov Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 DOSŤ FEKAL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Slibovali, že nová Fabia bude mít agresivní vzhled. Tohle je katastrofa. Přední světla jsou strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Buch ví jak bude doopravdy vypadat já bych počkal na oficiální fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Presne tak, počkajme a uvidí sa. Mali by ju predstaviž na jar, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Před týdnem jsem na AMI v Lipsku viděl Roomster "live". Pro obojí bude platit výrok Němce co v něm seděl přede mnou: "Das ist praktisch!" Bude to laciné na výrobu a bude to mít s Fabií 75% dílů společných. Zadní sloupek v černém z toho dělá trošku pikslu. A předek na mě působí tak nějak divně. V době kdy všichni masku zvětšují ji Škoda zmenší. Řekl bych že větší uplatnění bude mít u lidí co budou preferovat ekonomickou stránku věci. Bude to kombík napůl s pickupem. Pro Němce jako dělané... No a já pokukuju po novém Superbu. Na kresbách vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 A ak v Superbe naozaj spravia to spomínané otváranie kufra (t.j. ako liftback aj so szadným sklom ale zároveň aj ako sedan), tak to bude špica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Já doufám, že tu zadní část fábie II combi ještě přepracují, takhle mi ta zadní stěna vzdáleně připomíná Š 1203. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 kua dufam ze to vylepsia a prekvapia lebo inak sa musis ist tomu mojmu co stoji pred domom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Pro toho, kdo AutoTIP nema. Pozn: Foceno mobilem Jo, v AUTOTIPu jsem to taky četl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 No, pánové, doufám, že se mi okouká jako ta první, kdy ze začátku nic moc, ale teď už mi nevadí, ne že bych jí musel mít. Mezi novou F a ojetou Octou (vzhledem k možnostem) jsem nakonec šel do jetý Octy, i když jsem měl možnost přes známou ze škodovky F novou za solidní peníz. Takže k F žádný moc kladný postoj nemám, ale na silnicích už jsem si na ně zvyknul. Tak doufám, že si zvyknu i na tyhle, ale ten A sloupek v černý je fakt humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host VC... Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Koukám, že se tu budoucí podoba celkem řeší, tak vám hodím jeden odkaz... http://img218.imageshack.us/my.php?image=s...abiaobal6ef.jpg http://img108.imageshack.us/my.php?image=s...iaclanek5fe.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 My máme v praci(delphi packard)kastli kombika.je to bez znaku,ale podle fotek to vypadá na novou fabii.Když se mi to podaří nějak vyfotit(mobilem) tak jsem hodim fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 F2 Připomína mě to BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_jajanka Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 27.5.06 byla vystavena v celé své kráse na "sjezdu" veteránu v Rožnově pod Radhoštěm. Bohužel v černé barvě, tak mě to moc nebralo - jak pohřební vůz, ale je prý i v jiných, přijatelnějších barvách. Interiér byl ale moc pěkný, hlavně co do pohodlnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Koukám, že se tu budoucí podoba celkem řeší, tak vám hodím jeden odkaz...http://img218.imageshack.us/my.php?image=s...abiaobal6ef.jpg http://img108.imageshack.us/my.php?image=s...iaclanek5fe.jpg Me se to podle tehle fotek docela libi ze predu.Zadek je takovej divnej,takovej nateklej..Ale ze zidle me to zatim nezveda.Je este dost casu na to se s tim "nervovat"..A navic my stejne muzeme jenom cekat,s cim vyjedou.Kazdopadne jeden znamej,co testuje auta pro skodovku mi rikal,ze ve finale to auto bude vypadat uplne jinak,nez jak vypada ted na fotkach,ktery se prej sem tam vypustej na porch,aby lidi,(jako my tady ) o tom mohli spekulovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikešek Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Nechci Vám kazit radost z nové Fabie Combi, ale ta fotka je přepracovaná současná Fabia Combi, pokud se mi podaří tak Vám zde dám fotku té současné Fabia Combi, je tam i stejný řidič. Podle mně si tím akorát někdo dobře pohrála na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 nevypadá to takhle nic moc...možná až to bude v metalíze tak to bude vypadat jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.