Celerjehnusnej Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Nazdárek. Reklamoval jsem lenost motoru, neochotu se rozjet, hlučnost a žravost. Nejdříve technik koukal a tvrdil, že je tento motor třeba držet pořádně pod krkem atd atd. Dopadlo to tak, že májí z MB nové CD s opravneným softem a kdo si řekne, tomu to vymění. Krásný přístup k zákazníkům. A jak se motor chová po opravě ??? Nebe a dudy, už mi Favorit neujede ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Mně se bohužel po opravě dynamika nijak nezlepšila. Docela by mě zajímalo, jestli se ten sw přehrává při prohlídce automaticky. Já sem si musel říkat, i když je pravda, že v té době to byla novinka stará pár dní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 zdravim, kolik to tak stojí to prehrání jednotky u servisů? teda..pokud už roomík není v záruce (starší 2rokům) díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Mám taky přehráno , doufám že moje problémy s vstřikem byly s tímto spojeny a teď bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Neviete niekto odkedy majú ten soft, na prehliadke som bol pred 3 mesiacmi, ale o flashovanie nezavadili ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 To nevim , ale byl sem tam cca mesic zpatky a nic ... a ted kdyz sem tam byl tak uz to meli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 netuší někdo jak se ta závada musí projevovat aby to v servise správně identifikovali na přehrátí SW a nevymejšleli nějakýá p....viny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Nevíte někdo, jestli ten nový SW řeší i problémy s nepravidelným chodem po nastartování studeného motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Ahoj, po tom co byl software přehrán, motor se za studena neklepe jak drahý pes a nevydává takové divné zvuky. Před tím, než jsi šlápl na plyn, tak se ozýval takový zvuk, jako když to ve škodě 120 nasávalo falešný vzduch a za studeno to mělo tendence chcípat. Teď už ne, toto je pryč. Jde to za plynem a při cestě do Bratislavy jsem s tím byl celkem spokojen, i spotřeba klesla. Pro toho, co se ptal, zda to bylo učiněno dobrovolně (přehrání softu). Nebylo to dobrovolné. Kupoval jsem od toho samého prodejce již několikáté auto a po nátlaku ve stylu,( že s tím musí něco udělat, jinak již nepřijdu ), tak se uvolil technik se na to podívat. Při přejímce se kroutil jak úžovka a nebylo mu košér přiznat, že musel dělat úpravy. Ale byla tam i humorná vložka, když prohlásil že když jsem to já, že to napíše na garanci. Bylo mu připomenuto že vůz je v garanci a ještě rok bude. Takže, pokudmáte problémy s 1,4 16V, nedejte se tlačte na servis. Vyplatí se to. Motor se opravdu chová jak šesnástiventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) Tak až budu mít cestu do servisu, tak se na to zeptám. Snad se nebudou moc kroutit. Editováno: 2. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 A co přesně ten novej soft řeší? Zlepší se i to, že už nebudu mít problém dosáhnout papírové maximální rychlosti (na rovné dálnici, měřeno GPS a ne tachometrem), a že už nebudu mít při svižné jízdě spotřebu 9L/100km při obsazení jen jednou osobou...? Já mám auto přesně rok, takže soft mám starej, a při první garančce se technik o něčem takovém nezmínil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 mnooo treba od Cimbu ukradli SW, tak to ted ladujou do vsech aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Hehe, ty jseš Blacky blbej... Však ono ti za 2 týdny sklapne Ale teď vážně: Má smysl se dohadovat se servisem, aby mi nahráli novej soft, když auto subjektivně nevykazuje žádný problém...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 mnoo., jaky je to pocit s 1,4 nemuzu poradne slouzit v tech par co sem jel to bylo peklo a snazil bych se tim udelat cokoli. Pokud se ti ale zda, ze to tvy auticko jede dobre, ma slusnou akceleraci, necuka pri startech ( studenejch, teplejch), tak bych se na to skoro vykaslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Už mě to taky s..e když jedu s manželkou,plyn na podlaze a v kopci na mě bliká Fabie II a když ji uhnu a vidím že je to htp 40KW tak si připádám jak debil.Koní jako já kilowatt a jede líp.Takže pokud je to jednotkou tak chci nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) Já jsem s akcelerací spokojenej. V kopci se samozřejmě musí držet v ot., jinak je to poměrně líný i se spotřebou jsem spokojenej, ale co mě štve, jsou ty studený starty a následný rozjezdy. Je to jako by jsem ve 120 dal málo sytič. Jenom mám trochu strach, aby se mi po nahrátí novýho SW naopak nezhoršilo to, s čím jsem spokojenej. Editováno: 3. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak ja mám auto vyrobené v novembri 2008 (MR2009) a nič také nepociťujem. Je krásne živé, v kopcoch drží tempo aj s TDičkami a ráno ma krásne štarty. Aktuálne má 30 000km a dlhodobá spotreba je 6.2l/100km. Dúfam že teraz som to nezakríkol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 6,2 l/100 Km ??? Tak to je slušné. Teprve zajíždím a pod 8 litrů nejdu. Potřebuji poradit, jak jste tam ¨dostal ten popis tvého vozu, jak máš pod čarou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Nahoře máš "Moje nastavení", klikni na to a potom vlevo v osobním profilu je úprava podpisu. Klikni na to a do rámečku si napiš svůj podpis a potvrď to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 a bacha, jeto omezeny na 3 radky a x znaku. Nevim presne. Jo a musis to psat v HTML kodu, nebo pouzit ty editacni nastroje. Az se ti to povede, tak to tady promaznu, jelikoz to sem nepatri. BTW: kdyz nebudes neco vedet s nastavenim fora, tak klidne napis SZ( soukromou zpravu) nejakymu A/M. To udelas tim ze klines na jeho jmeno a das posli zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Děkuji mockrát, je to TAM !!! Ale fotku už jsem tam nenarval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 7. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 (editace) Tak, je tam. MaxDot již je tam, kdemá být. Vše plně funkční. Montáž stála v originálním servisu 1350 Kč včetně DPH a nakódování klíčů (to bylo něco kolem 750 Kč). Vložil bych i fotku, ale nevím jak. Škoda. Tak, fotka vložena. Děkuji za radu. Editováno: 9. Srpen 2009, autor: Celerjehnusnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 fotku vlozis tak, za po kliknuti na odpovedet, mas vpravo dole hned pod oknem , kde piese text cast, kde kliknes na prochazet, najdes fotku u sebe na kompu, das vlozit, pak nahrani. A a bys ji vlozil do prispevku klikni na rolovaci menu Sprava priloh a klikni na to jmenioo souboru se sis tam predtim nahral. Tim se ti vlozi odkaz do tela prispevku a jeto. Jen dej prosim pozor na velikost, at to nejsou moc velky plachty . A taky velikost souboru je max 1mb. Druha moznost je linkovat to odnekud, kde ta fotka na netu uz je. Klasicke prez html tag jako klikaci odkaz. {a href="http://www.webkdejefotka.cz/nazev.jpg(nebo'>http://www.webkdejefotka.cz/nazev.jpg(nebo jina pripona)"} popis na kterej se bude klikat {/a} , nebo jako primo link na obrazek {img src="http://www.webkdejefotka.cz/nazev.jpg (nebo jina pripona)"} Zavorky musej bej spicaty <,> kdyz juknes po netu tak zaklady html tagy jsou vysvetleny vsude mozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harius Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak ja mám auto vyrobené v novembri 2008 (MR2009) a nič také nepociťujem. Je krásne živé, v kopcoch drží tempo aj s TDičkami a ráno ma krásne štarty. Aktuálne má 30 000km a dlhodobá spotreba je 6.2l/100km. Dúfam že teraz som to nezakríkol... 090 A já ještě dřív, někdy kolem července/srpna 2008(nemám tu papíry a nepamatuji si to přesně), ale kupoval jsem ho v únoru 09 jako skladovku. Najeto mám zatím jen 7000, spotřebu 6.4 a jede jako hodinky...volnoběh neblbne...táhne jak blázen...tak si říkám, jeslti je možné, že než mi to auto prodali, že by ho přeflashovali....co myslíte ? Dá se to nějak zjistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Nechal jsem si nahrát novej soft do řídící jednotky motoru 1,4 16V 63kW. Co se změnilo: Studený motor má kultivovanější chod. Poznat to jde u volnoběhu, při otáčkách do 1500, při rozjezdu, a to zejména při zapnuté klimě. Nic jiného se nezměnilo. Ani spotřeba, ani výkon, ani hlučnost, ani maximální rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.