Ben Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Pán je "suterén". Ale je pravda, že taky jezdím za 6 i miň. A naprosto nechápu ty co mají spotřebu přes sedm. To snad bydlí pod Sněžkou, nebo jezdí stylem brzda-plyn a fest na podlahu. Nicméně poslední dobou mě znovu zlobí motor. Takže mě brzo čeká návštěva v servise. Záruční už čtvrtá. Veselé to příhody s novým autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyx66 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ahojte. Chcel by som Vas poprosit o informaciu. V technickych parametroch Fabie II pri motore 1.4 16V 63kW je uvedena rozdielna kombinovana spotreba pri modeloch pred faceliftom a po facifte ... tusim je tam rozdiel minus 0,5 litra/100km pri novsom modeli, cize pravdepodobne nastala zmena v nastaveni motora v RJ (ak nie opravte ma). Ja mam predfaceliftovu Fabiu a chcel by som vediet, ci update softweru RJ znizi spotrebu paliva tak ako je to pri faceliftovych Fabiach alebo aktualizacie softverov tieto veci neriesia? Vdaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Já jsem update podstoupil, sice z jinýho důvodu, ale spotřeba určitě neklesla..po fl mají motory eu5 a jinej kód motoru, takže fl soft ti stejně nikdo nenahraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 zyx66 myslím si že tie tzv novšie motory majú rovnaku spotrebu ako tie staré akurát je to zasa len papierový figl ako obabrať buď zakazníkov alebo aj EU, ktorý tlačia na zniženie emisie, ja osobne ani neviem akú verziu SW mám a jazdím pri bežnej jazde max za 5,4l dneska 60km cesta so spotrebou 4,9l priemerná rýchlosť 60kmh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiSmi Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Tuším že to bude souviset se změnou zpřevodování 4. a 5. stupně do pomala. Někde jsem četl že 1.4 63kW prošla v roce 2010 modernizací zaměřenou zejména na snížení spotřeby, což obstaralo prodloužení čtvrtého a pátého rychlostního stupně. Na pětku motor točí při 90 km rychlosti přibližně 2500 otáček, při 130km přibližně 3500 otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 no ja mám MR2009 a prvevodovka je už tá dlhšia ono sa dávali tie kratšie len do Roomstru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Prosím jak zjistím ,že mám poslední verzi softweru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 muzes zajet pri servisni prohlidce do servisu skoda a pozadat je, aby ti zkontrolovali firmware v RJ a pripadne ho prehrali na nejnovejsi... nevim jestli nekdo z garazniku ma pristup k firmware RJ, pokud teda nedela zaroven v servisu, nebo tam, kde se da firmare stahnout./.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.