Přejít na obsah

Řídící jednotka motoru 1,4 16V

Doporučené příspěvky

Pán je "suterén". ;)

Ale je pravda, že taky jezdím za 6 i miň. A naprosto nechápu ty co mají spotřebu přes sedm. To snad bydlí pod Sněžkou, nebo jezdí stylem brzda-plyn a fest na podlahu. Nicméně poslední dobou mě znovu zlobí motor. Takže mě brzo čeká návštěva v servise. Záruční už čtvrtá. Veselé to příhody s novým autem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 roky později...

Ahojte. Chcel by som Vas poprosit o informaciu. V technickych parametroch Fabie II pri motore 1.4 16V 63kW je uvedena rozdielna kombinovana spotreba pri modeloch pred faceliftom a po facifte ... tusim je tam rozdiel minus 0,5 litra/100km pri novsom modeli, cize pravdepodobne nastala zmena v nastaveni motora v RJ (ak nie opravte ma). Ja mam predfaceliftovu Fabiu a chcel by som vediet, ci update softweru RJ znizi spotrebu paliva tak ako je to pri faceliftovych Fabiach alebo aktualizacie softverov tieto veci neriesia? Vdaka za info.

Odkaz ke komentáři

zyx66 myslím si že tie tzv novšie motory majú rovnaku spotrebu ako tie staré akurát je to zasa len papierový figl ako obabrať buď zakazníkov alebo aj EU, ktorý tlačia na zniženie emisie, ja osobne ani neviem akú verziu SW mám a jazdím pri bežnej jazde max za 5,4l dneska 60km cesta so spotrebou 4,9l priemerná rýchlosť 60kmh.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Tuším že to bude souviset  se změnou zpřevodování 4. a 5. stupně do pomala. Někde jsem četl že

1.4 63kW prošla v roce 2010 modernizací zaměřenou zejména na snížení spotřeby, což obstaralo prodloužení čtvrtého a pátého rychlostního stupně.

Na pětku motor točí při 90 km rychlosti přibližně 2500 otáček, při 130km přibližně 3500 otáček

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

muzes zajet pri servisni prohlidce do servisu skoda a pozadat je, aby ti zkontrolovali firmware v RJ a pripadne ho prehrali na nejnovejsi... nevim jestli nekdo z garazniku ma pristup k firmware RJ, pokud teda nedela zaroven v servisu, nebo tam, kde se da firmare stahnout./..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...