Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vsechny, kdo by mi mohl poradit, jak se da vymenit zarovka v panelu na ovladani topeni u Octavie?

Prestala sviti, tak jsem demontoval otocne knofliky, plastovy kryt, optovod ale zarovku, ktera je pod tocitkem rychlosti ventilatoru ne a ne vytahnout.

Pro lepsi ilustraci viz. obrazek (sorry za spatne zaostreni)

Diky predem ;)

• Autor

Ovladaci panel topeni:

post-28-1144142954.jpg

kleštičkama vytáhnout. ale nerozmačkat!

Klesticky bych nedoporucoval, zvlast, pokud jsi to jeste nemel venku - budou sklouzavat a poskrabes to. Ja to (prave po takovem neuspechu) radsi opatrne vypacil sroubovakem.

ja vyndavám zapuštěné žarovičky hadičkou nebo plastovou trubičkou.

já kleštičkama

jo, a rozdělávat jsi to takhle nemusel. Ale už to je, takže nic. Jde to ven tahem.

ako som žiarovku vyťahoval pinzetou, tak som ju zlomil, hneď sa mi dala ľahšie vytiahnúť, lebo ju bolo začo chytiť

Jo pro příště stačí vytáhnout jen ten prostřední čudlík. Já to vyndal malejma klaštičkama. Pokud se bojíš prasknutí tak si dej mezi čelisti kapesník, a zatáhni ven. Vyměnoval jsem to už 2x a vždy se povedlo a neprskla. -_-

Diky za rady. Vyzkousel jsem tahat za tu zarovku, ruzne ji pacit, klesticky, nuz, sroubovacek... ale nic. Drzi tam jak zapecena.

A nema se vytahnout cela ta bila objimka i se zarovkou? (Napr. tak je to v osvetleni popelniku, kde je zarovka pevne zapustena v objimce). Nema na to vliv r.v.?

ne, tahej :D

WD40 by urcitym zpusobem pomohlo, jenze.... ;)

• Autor

:p HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela!

Diky za rady, fakt mi to pomohlo.

(ale ty kleste si necham asi patentovat :-)))))

:p HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela!

Diky za rady, fakt mi to pomohlo.

(ale ty kleste si necham asi patentovat :-)))))

vidiš to, sem lama, že jsem ti to neřekl, taky jsem to tahal el. kleštičkama a taky jsem si ty kusadla omotal izolepou. :smich: Ale nějak jsem si na to vzpoměl až po tvém přízpěvku. Nj, se pozná šikula -_-

• Autor

Dik za poklonu :D Dodal jsi mi kuraz a tak jsem se pustil do modreho podsviceni. A kdyz jsem uz byl v tom, tak jsem podsvitil uplne vsechno (budiky, displeje, rucicky budiku, vsechny pristroje, stahovani oken, radio, prihradku i strop). Jedine to ovladani topeni nevim jak osvetlit. Zarovka s navlekem je k nicemu a jinak by jsem tam musel narvat 6 diod aby svitili na optovod do 6-ti smeru. A to nevim, jak.

A jeste bylo blby, ze misto toho aby jsem si sel dat skopek -_- plazil jsem se v aute mezi kablama. Ale stoji to za to B)

Jen skoda ze ty fotky jsou tak rozmazane.

post-28-1144671406.jpg

• Autor

druhy pohled

post-28-1144671555.jpg

• Autor

Ale to uz patri asi do jine kategorie. Takze to ber jako zpestreni, za co muze jedna zarovka na topeni... :-)

budiky

post-28-1144671656.jpg

• 7 měsíců později...

Kluci, jaka tam patri zarovicka, uz napul spim a nemuzu to nikde najit :(

Kluci, jaka tam patri zarovicka, uz napul spim a nemuzu to nikde najit :(

taky se přidávám s dotazem, jezdím teď s O1 r.v. 2004 a už mě pekně sere jak to topení nesvítí <_<

buzirkou jak jednoduche :t

Tak je tam 1,2W 12V celosklo. Dneska sem je kupoval, stoji bura. Neslo mi to u taty v aute vyndat (krytka), taxem ji vytah ze svyho a sel koupit. Ale ted mi ta krytka nejde za boha vyndat ani u myho, to bych se posral :)

• 4 roky později...

muzete mi poradit jak rozebrat ty 2 cudliky (kroutitka :smich: ) u ovladani topeni? (ten prostredi jsem vytahl tahem) mel jsem sundany i ten celej ramecek okolo radia ale porad se nedari :feve: diky

//Edit: Jsem debil staci vymenit jen tu stredni zarovku :smich:

Upraveno od RadaR08

• 3 roky později...

Mám stejný problém. Tahal jsem za čudlíky (ovladače) a nešel mi vytáhnout ani jeden. Nerad bych něco zlomil. Nemají být třeba v určité poloze?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.