Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vsechny, kdo by mi mohl poradit, jak se da vymenit zarovka v panelu na ovladani topeni u Octavie?

Prestala sviti, tak jsem demontoval otocne knofliky, plastovy kryt, optovod ale zarovku, ktera je pod tocitkem rychlosti ventilatoru ne a ne vytahnout.

Pro lepsi ilustraci viz. obrazek (sorry za spatne zaostreni)

Diky predem ;)

Vloženo

Klesticky bych nedoporucoval, zvlast, pokud jsi to jeste nemel venku - budou sklouzavat a poskrabes to. Ja to (prave po takovem neuspechu) radsi opatrne vypacil sroubovakem.

Vloženo

Jo pro příště stačí vytáhnout jen ten prostřední čudlík. Já to vyndal malejma klaštičkama. Pokud se bojíš prasknutí tak si dej mezi čelisti kapesník, a zatáhni ven. Vyměnoval jsem to už 2x a vždy se povedlo a neprskla. -_-

Vloženo

Diky za rady. Vyzkousel jsem tahat za tu zarovku, ruzne ji pacit, klesticky, nuz, sroubovacek... ale nic. Drzi tam jak zapecena.

A nema se vytahnout cela ta bila objimka i se zarovkou? (Napr. tak je to v osvetleni popelniku, kde je zarovka pevne zapustena v objimce). Nema na to vliv r.v.?

Vloženo

:p HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela!

Diky za rady, fakt mi to pomohlo.

(ale ty kleste si necham asi patentovat :-)))))

Vloženo
:p HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela!

Diky za rady, fakt mi to pomohlo.

(ale ty kleste si necham asi patentovat :-)))))

vidiš to, sem lama, že jsem ti to neřekl, taky jsem to tahal el. kleštičkama a taky jsem si ty kusadla omotal izolepou. :smich: Ale nějak jsem si na to vzpoměl až po tvém přízpěvku. Nj, se pozná šikula -_-

Vloženo

Dik za poklonu :D Dodal jsi mi kuraz a tak jsem se pustil do modreho podsviceni. A kdyz jsem uz byl v tom, tak jsem podsvitil uplne vsechno (budiky, displeje, rucicky budiku, vsechny pristroje, stahovani oken, radio, prihradku i strop). Jedine to ovladani topeni nevim jak osvetlit. Zarovka s navlekem je k nicemu a jinak by jsem tam musel narvat 6 diod aby svitili na optovod do 6-ti smeru. A to nevim, jak.

A jeste bylo blby, ze misto toho aby jsem si sel dat skopek -_- plazil jsem se v aute mezi kablama. Ale stoji to za to B)

Jen skoda ze ty fotky jsou tak rozmazane.

post-28-1144671406.jpg

• o 7 měsíců později...
Vloženo
Kluci, jaka tam patri zarovicka, uz napul spim a nemuzu to nikde najit :(

taky se přidávám s dotazem, jezdím teď s O1 r.v. 2004 a už mě pekně sere jak to topení nesvítí <_<

Vloženo

Tak je tam 1,2W 12V celosklo. Dneska sem je kupoval, stoji bura. Neslo mi to u taty v aute vyndat (krytka), taxem ji vytah ze svyho a sel koupit. Ale ted mi ta krytka nejde za boha vyndat ani u myho, to bych se posral :)

• o 4 roky později...
Vloženo (editace)

muzete mi poradit jak rozebrat ty 2 cudliky (kroutitka :smich: ) u ovladani topeni? (ten prostredi jsem vytahl tahem) mel jsem sundany i ten celej ramecek okolo radia ale porad se nedari :feve: diky

//Edit: Jsem debil staci vymenit jen tu stredni zarovku :smich:

Editováno: , autor: RadaR08
  • o 3 roky později...
Vloženo

Mám stejný problém. Tahal jsem za čudlíky (ovladače) a nešel mi vytáhnout ani jeden. Nerad bych něco zlomil. Nemají být třeba v určité poloze?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...