Publikováno Duben 5, 200619 r Kdyby měl někdo zájem budu vyrábět zadní víka na felicii z laminátu tudíž nebudou reznout a vydrží věčnost. cena bude okolo 5000,-- Budou nové mail info@666tuning.cz tel.: 603864032
Květen 4, 200619 r to je dobrý nápad škoda, že som si už zohnal skoro nové tá cena je asi v českých korunách, pre slovákov by bola jaká
Květen 28, 200619 r Také už jsem sehnal, akorát mám červené a auto bílé! Dva roky jsem dveře lepil silikonem(bílým), ale teď chci feldu (combi) prodat, tak chci aby trochu lépe vypadala. Nemáte někdo bílé dveře - výměnou za červené (3/98)? Jsem z Tábora. Stenly -------------------------------- 1,2 HTP služební 1,3 MPI combi --> Focus 1,6 combi (2001)
Červen 18, 200619 r A na fabku by si neměl? Na Fábku ne - je služební a není ji ještě ani rok! Stenly -------------------------------- 1,2 HTP služební 1,3 MPI combi --> Focus 1,6 combi (2001)
Červen 28, 200619 r Autor Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů
Červen 28, 200619 r Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů Vypadají skvěle, Tome... Odkud jsi a jak rychle by jsi byl schopnej je vyrobit?
Červen 28, 200619 r Autor Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů Vypadají skvěle, Tome... Odkud jsi a jak rychle by jsi byl schopnej je vyrobit? Sem od Plzně ale jedu v pátek do Hradce na sraz a beru tam jich pár na ukázku a jinak mám nějaké skladem a vyrobit sem je schopnej do tří dnů.
Červenec 6, 200619 r Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ?
Červenec 7, 200619 r Autor Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ? máš nějakou fotku jak by to mělo přibližně vypadat ??? kdyžtak mi to pošli na mail : info@666tuning.cz
Srpen 2, 200619 r Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ? máš nějakou fotku jak by to mělo přibližně vypadat ??? kdyžtak mi to pošli na mail : info@666tuning.cz No ja to myslel jen tak informačně, mnt nejsou prašulky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.