TOM666 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Kdyby měl někdo zájem budu vyrábět zadní víka na felicii z laminátu tudíž nebudou reznout a vydrží věčnost. cena bude okolo 5000,-- Budou nové mail info@666tuning.cz tel.: 603864032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vizi Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to je dobrý nápad škoda, že som si už zohnal skoro nové tá cena je asi v českých korunách, pre slovákov by bola jaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Také už jsem sehnal, akorát mám červené a auto bílé! Dva roky jsem dveře lepil silikonem(bílým), ale teď chci feldu (combi) prodat, tak chci aby trochu lépe vypadala. Nemáte někdo bílé dveře - výměnou za červené (3/98)? Jsem z Tábora. Stenly -------------------------------- 1,2 HTP služební 1,3 MPI combi --> Focus 1,6 combi (2001) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 A na fabku by si neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 A na fabku by si neměl? Na Fábku ne - je služební a není ji ještě ani rok! Stenly -------------------------------- 1,2 HTP služební 1,3 MPI combi --> Focus 1,6 combi (2001) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin z HK Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM666 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 A na fabku by si neměl? ona fabia taky rezne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM666 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů Vypadají skvěle, Tome... Odkud jsi a jak rychle by jsi byl schopnej je vyrobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM666 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Dohoď fotku, jak to vypada. Jak vyřešíš panty, zámek kufru atd. www.666tuning.cz tam sou fotky a vše pasuje bez problémů Vypadají skvěle, Tome... Odkud jsi a jak rychle by jsi byl schopnej je vyrobit? Sem od Plzně ale jedu v pátek do Hradce na sraz a beru tam jich pár na ukázku a jinak mám nějaké skladem a vyrobit sem je schopnej do tří dnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šigy Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM666 Vloženo 7. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ? máš nějakou fotku jak by to mělo přibližně vypadat ??? kdyžtak mi to pošli na mail : info@666tuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šigy Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak to docela čumím ale před rokem sehnal komplet zavařene Kolik by stal zadni narazník na feldu (jednoduchy hladší tvar) s výlisem na SPZtku? ? máš nějakou fotku jak by to mělo přibližně vypadat ??? kdyžtak mi to pošli na mail : info@666tuning.cz No ja to myslel jen tak informačně, mnt nejsou prašulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.