libor.kratas Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 No co, my přece nemůžeme za to, že nám s Georgem oběma selhal důvěryhodný zdroj Ale napsali jsme to hezky, že? No nemělo to chybu teda....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To sou teda fóry... Spolknul jsem to i s navijákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To snad není možný, měl jsem pravdu Jinak by jste zasloužily (bojler, George) pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já mám takový tušení, že se eště nějakýho modelu ve stylu Fabie Fit dočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já si taky myslím, že ještě něco bude, taková třešnička na dortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ale trošku se mi ulevilo, že to ESP, CLIMATRONIC, atd., co jsem všechno já do své Tourky zaplatil, nebude mít někdo zadarmo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Změny jak na webu,tak v konfigu.Zůstal pouze model Trumf,samostatná Octavia Tour už není,tím pádem i konec 1.8T 110 KW. http://www.skoda-auto.cz/cze/model/tour/home/Pages/home.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 No tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 To snad ne!? Přemýšlím o tom že si ještě tuhle octávku koupím. Nevíte do kdy platí nabídka TOUR TRUMF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Do konce letošního roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 To snad ani né, něco jsem slyšel že to ani nebude do konce roku....nedokážu potvrdit ani vyvrátit teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Tak asi těžko budou přijímat objednávky až do konce prosince že? Prostě to bude dokud se nenaplní objednávky do konce roku a šmitec. Jinak mým velkým přáním by bylo, kdyby se po 15-16 letech zopakovalo to, co u Favorita/Formana. Něco na styl Silverline/Blackline. Za výhodnou cenu plná palba na rozloučenou, Climatronic, ESP, Xenony... myslím, že by to stejně jako výše zmíněné mohla být dobrá tečka za výrobou (třeba jen 100ks série) a samozřejmě pak také jako exkluzivní kousky vyhledávané na trhu ojetin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Od 1. května pojede výroba Touru už jen na jednu směnu až do konce roku, pak šmitec. Koukal jsem, že 1,8 T jde ještě objednat třeba v Polsku,ale není to Trumf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Kolik se za tu 1 směnu vyrobí aut? By mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Teď se psalo v odborářské propagandě, že jede 196 Tourů denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 85-90 kusů na směnu,ale teď si nejsem na 100% jistej. Zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 No pokud se letos a v doprodeji příští rok neprodá 78500ks, jakože neprodá, tak holt hranice 1 500 000ks zůstane neporažena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttinj Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Už jsem se jednou ptal, ale opravdu někdo nevíte kódove označení (co je v servisce) sedaček ze sport paketu. Nutně bych to potřeboval zjistit. Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Sportovní paket má kód WTS, ale jenom sedačky nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttinj Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Já právě potřebuju jen kód těch sedaček. Jak jsou uvedeny service v mimořádné výbavě. Jinak dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eNorm Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Zdravim, ocenim Vas nazor na tohle co sem vybral... jeste premyslim o Ceedu SW ale v benzinu 1.6(cenikova 315+25za klimu) Škoda Octavia Combi TOUR Trumf, 1.9 TDI PD 74 kW / 101 k Základní cena modelu včetně DPH: 322 900,- Interiér: Scale šedá, přístrojová deska Onyx / Onyx Barva: Červená Corrida 0,- Mimořádná výbava: Zvýhodněný paket Tour Plus: - klimatizace s mechanickou regulací - centrální zamykání - el. ovládání oken vpředu - el. ovládaná a vyhřívaná vn. zpětná zrcátka - kryty zrcátek a kliky v barvě vozu 10 100,- Palubní počítač 0,- Rezervní kolo ocelové, plnohodnotné 1 000,- Přední mlhové světlomety (integrované) 3 000,- Dálkové ovládání centrálního zamykání 4 000,- Výškově stavitelné sedadlo i spolujezdce + bederní opěry 3 000,- Původní cena vozu s DPH: 344 000,- Bonus z ceny modelu: - 13 800,- Cena modelu po bonusu: 330 200,- Zámek řadící páky Construct 6 000,- Gumové koberce - bonus 0,- Povinná výbava (trojúhelník, lano, lékárnička, výstražná vesta) 0,- Cena vozu pro Vás včetně DPH: 336 200,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Myslím, že to máš dobře nakonfigurováno. Za hodně dobrou cenu, kus poctivého a dobrého auta. Já měl Ceeda taky v merku, pěkné auto i jako Focus, Megan, C-Max, ale opravdu můžu s klidným srdcem říct, že jsem vybral dobře a ničeho nelituju. Já do té mojí Tourky napráskal více věcí, ale zase se ti začne pěkně zvedat cena. Možná stojí za úvahu, když se chceš držet kolem 340 tis.,kožený paket a stříbrný dekor, interiér to trošku oživí. Můžu ti to nafotit, jestli chceš, ale možná už to tady někde nafocené je. Ještě dodám, že mě pořád nepřestává bavit jezdit s tím motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eNorm Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) Ohledne ty kuze a dekoru, to asi za ty prachy koupim radsi stresni nosic... Editováno: 14. Duben 2010, autor: eNorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Velmi doporucuju sportpaket, Tour to neuveritelne ozivi. Jeho soucasti sou i nastavitelne bederni opery, takze si od jeho ceny muzes rovnou 3000Kc odpocitat. Sportovni sedadla jsou podle me reseni tak tech standardnich, "diskutabilnich". Doporucil bych i ESP - nove je pro TDI za 15300Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) Zdravim, ocenim Vas nazor na tohle co sem vybral... jeste premyslim o Ceedu SW ale v benzinu 1.6(cenikova 315+25za klimu) Škoda Octavia Combi TOUR Trumf, 1.9 TDI PD 74 kW / 101 k Základní cena modelu včetně DPH: 322 900,- Interiér: Scale šedá, přístrojová deska Onyx / Onyx Barva: Červená Corrida 0,- Mimořádná výbava: Zvýhodněný paket Tour Plus: - klimatizace s mechanickou regulací - centrální zamykání - el. ovládání oken vpředu - el. ovládaná a vyhřívaná vn. zpětná zrcátka - kryty zrcátek a kliky v barvě vozu 10 100,- Palubní počítač 0,- Rezervní kolo ocelové, plnohodnotné 1 000,- Přední mlhové světlomety (integrované) 3 000,- Dálkové ovládání centrálního zamykání 4 000,- Výškově stavitelné sedadlo i spolujezdce + bederní opěry 3 000,- Původní cena vozu s DPH: 344 000,- Bonus z ceny modelu: - 13 800,- Cena modelu po bonusu: 330 200,- Zámek řadící páky Construct 6 000,- Gumové koberce - bonus 0,- Povinná výbava (trojúhelník, lano, lékárnička, výstražná vesta) 0,- Cena vozu pro Vás včetně DPH: 336 200,-Kč Už jen kvůli motoru, bezpečnosti (6x Aibag) a prostornosti bych šel do Ceeda... Jenom bych upozornil na ne příliš vhodnou kalkulaci toho Cedníku. Pokud si vybereš nějakou ze skladovek, tak máš k výbavě klimu zdarma, pokud si nevybereš, tak bych nepřiplácel za klimu, ale vzal rovnou vyšší výbavu, kde kromě klimy je i plno věcí navíc a k tomu je zase šance, že si vybereš ze skladovek na které jde uhrát i zajímavá sleva... Editováno: 14. Duben 2010, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.