Garrett Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jednou to přijít muselo, ale stejně je to parádní autíčko, i po těch letech výroby, v žádným případě nelituju, že je doma Tourka (Trumf) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak jsem dnes ráno objednával do firmy 2 kousky, asi jedny z posledních u nás. Za 300tKč bez DPH v "normální" výbavě (a samozřejmě v naftě) podle mne stále super poměr cena/výkon a k tomu spolehlivost a užitná hodnota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Tak, tak, mě toho mazlika pořád známí okukují, na těch 16" litých kolech s paketem špatné cesty, fakt pěkný. Taky jsem opravdu nelitoval ani na chvíli s výběrem auta (a že je z čeho vybírat...), naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) ŠKODA OCTAVIA TOUR Velké zklamání z kvality laku, na sloupu C pravé strany. Tohle jsem viděl u Dacie Logan, ale ani v nejmenším jsem nedoufal, že je to možné u automobilky Škoda. Nové koupeno říjen 2009, barva šedobéžová metalíza. Již uplatněna reklamace na posunutí volantu vlevo, seřízeno geometrií, ale tohle mně vyrazilo dech. Auto nebylo nikdy na myčce, pouze ruční mytí. Co vy na to? Editováno: 29. Květen 2010, autor: Vendy Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Jestli jde jen o ten kousek odloupnuteho laku tak bych to viděl na provozni "oděrku" nebo někdo "šikovně" vedle tebe otevřel dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 posunutí volantu vlevo jsem měl taky, v servisu jsem to už neřešil nechal jsem udělat laserovou geo. jinde nemám chuť se s nima pořád hádat a k tomu laku - dnes jsem auto umýval a na přední kapotě mám taky pěkných pár šrámů po zimě, kdy jsem schytal několikrát spršku té kamené drti co u nás používají jako posyp i sklo mám pokřtěné. Nevím cos viděl u Logana já asi daleko horší věci. A myju taky ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Nejdřív bych chtěl vyjádřit soustrast Rogererovi, jeho octu jsem obdivoval ma moje.auto.cz. Snad se najde, nebo ať to alespoň co nejvíc pokryje pojišťovna. Jsou to ha.zli, za tohle bych zavedl tresty jako ve středověku, useknout ruce a hotovo. díky, tohle vlákno už přestávám číst akorat se mi z toho chce bulet když čtu ty vaše zážitky s vašimi novými auty :-(.... líto mi taky je že si už novou nemůžu koupit...seženu s iasi jen nějaký asijský ojetý pekáč :-( :-( tak ať vám jezděj a nenechte si je ukrást.....pak se ozvu co paní pojišťovna zaplatila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) ŠKODA OCTAVIA TOUR Velké zklamání z kvality laku, na sloupu C pravé strany. Tohle jsem viděl u Dacie Logan, ale ani v nejmenším jsem nedoufal, že je to možné u automobilky Škoda. Nové koupeno říjen 2009, barva šedobéžová metalíza. Již uplatněna reklamace na posunutí volantu vlevo, seřízeno geometrií, ale tohle mně vyrazilo dech. Auto nebylo nikdy na myčce, pouze ruční mytí. Co vy na to? Ved to ti mohol aj kamienok odskocit, mozno z nejakeho nakladiaka, ktory ma priblizne v tej urovni kolesa alebo len tak z ineho auta. Aj ja mam takych zopar na kapote po zime. Kupim ceruzku a zafarbim. To nema nic spolocne s kvalitou laku. To sa ti moze stat aj na mercedese. A s loganom by som to porovnaval vtedy, keby ti to zacalo hrdzaviet. Editováno: 30. Květen 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voiture Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Tak jsme minulý týden taky objednali, datum dodání zatím nejisté... Prodejce si nebyl jistý, jestli se to stihne ještě před závodní dovolenou. Pokud ano, tak by mohla být doma na začátku července , pokud ne tak až v srpnu , ale co kdo si počká ten se dočká To velkyrybnik: velké díky za echo z Čech, zabralo na moravského prodejce a nakonec sleva necelých 5% Btw taky budu platit hotově. To izi: zvažovali jsme ještě Kiu a Xsaru, která teď byla (ještě teda stále je) v akci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkyrybnik Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Tak jsme minulý týden taky objednali, datum dodání zatím nejisté... Gratuluju a zavidim!! Tak doufam, ze budou nejaky fotecky! To izi: zvažovali jsme ještě Kiu a Xsaru, která teď byla (ještě teda stále je) v akci... Ta Xsara vypada fakt dobre. Zase lety provereny, legendarni auto a za super cenu! Ale nemecka kvalitka je nemecka kvalitka - casto na ty Francouze muze platit prislovy laciny, dvakrat placeny.. Editováno: 31. Květen 2010, autor: velkyrybnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Ta Xsara mi taky něco říkala, ale mám stejný názor, stejný jak výše uvedený... Tourka, TDi, combi je dobrý výběr, nesehnal jsem lepší s TDi, solidním kufrem a za pár babek servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Takhle vypadá můj zadní kotouč po ujetí 5500 km, myslím, že to není normální. Dnes se na to jdu zeptat do salonu, co oni na to. A co vy na to, je to normální? Já myslel, že se to ztratí, ale ono se to neztrácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 To vypadá jak kdyby ještě destička úplně nedosedla na kotouč, což je divné, ledaže moc nebrzdíš. Já mám po ujetí 4000km všechny kotouče "vyleštěné" po celé ploše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Mehanik na to čučel a kroutil hlavou, že je to divné. V pondělí to rozeberou a uvidí co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Já hlásím to samé. Levý zadní kotouč. Vypadá to hodně podobně, taky se na to zeptám v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ....uz je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Co je tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak si otevri odkaz, konec objednavek......uz jen skladovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 To už je známo od 20. května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Asi neví, že jedná se samotným Bojlerem co ví o každém prdu ve škodovce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 To ani zdaleka ne. Jenom sem nepochopil, že myslí ukončení objednávek a hledal sem za tím něco víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 asi myslel že se jedná už jako by o oficiální info, taky nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Mehanik na to čučel a kroutil hlavou, že je to divné. V pondělí to rozeberou a uvidí co dál. V rámci záruky byli kotouče sundané, vyčištěné, provedena prohlídka, bez závad. Prý to není na škodu, vždyť je to jenom Škoda... je to prý normální. Po nějakém ježdění to zkontroluju a udělám foto, ale zdá se mi to nějaké lepčí, no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 hlavně tu máme další čorku trumfky tentokrát benzín chjoooo, proč to ty lidi dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 izi: Mě servisák říkal, že na kotouče je záruka jen 10 000 km. Kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.