Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

Kdybych teď neřešil bydlení a výstavbu domu, tak buchnu za 150tis. moji 01 a jdu do TOUR 74k combi.... dal bych si nějakou lepší výbavu, která se blbě dodělává (ESP, xeno)...zbytek jako tempomat, climatronic, tažné, park. senzory apod...bych nechal dodělat tady u kluků.... asi bych nejezdil do značkového servisu, bo jsou to vydřiduši.... ale zase záruka no :( ... jinak opravdu dobrá nabídka, škoda, že s tímto vozem konćí !!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já dostat za devítiletou fábku skoro 800.000, tak jdu rovnou do novýho supa lol , na barvě by mi nezáleželo :D

Jak jsem tak rozčílenej, tak mě jedna nula navíc zřejmě nedělá problém. Omlouvám se.. Jinak si myslím, že možná ještě nějaký čas tyto vozy pojedou, minimálně do silvestra, je po nich docel asi sháňka. Nemají zřejmě ale 1.6 kový motory, budou muset tam asi zavést druhou směnu. Píšu to podle autosalonu, kde třeba TDI 1.9 okamžitě zaplánovali do výroby s termínem dodání zhruba měsíc.

Editováno: , autor: j430
Odkaz ke komentáři

Já měl dve stříbrné octavie sedany a tak když teďka bude combi a nové tak sem dal tu červenou.

Tayk sem měl myšlenku co to vydrží než to vyšisuje , ale dnešní laky už sou dobrý a když se o ní budeš starat tak bude hezčí něž 10let stará metalíza bez údržby.

Takhle sem to vyslechl od autolakýrníka. :-)

Odkaz ke komentáři

Jde mi spíš o blednutí barvy, když teď hodně pozoruju starší červené Octávie, tak ten lak nic moc, ale pokud bych se o něj staral, tak by to snad nějaký problém být neměl

To byl hodne problem cervene Rallye, ta imho fakt vypada docela blbe - od MR 2003 se dava Corrida a co sem se na to dival, tak je to ok

Odkaz ke komentáři

...jojo cervena je favorit :p Proto jsem si v sobotu objednal cervenou tourku ropaka v combi se sportpaketem. Podle toho, co tady ctu, tak jich po republice bude jezdit kapanek vic :smich: .......zas to bude okoukany :smich:

Fabcu mam taky cervenou a lak po osmi letech vypada velmi pekne. Pouzivam na nej pripravky Sonax. A nemuzu si stezovat. Jen si je kupuju v DE, jsou tam krapec levnejsi a hlavne v pullitrovem baleni.

Jinak jsem mel taky dilema s vyberem barvy. Cernou jsem okamzite zavrhl, protoze kdo to ma udrzovat v cistem stavu, stribrna nevypada spatne, ale je jich nejak moc.........Tak nakonec zbyla cervena a jeste k tomu bez priplatku. Ale stejne, ted kdyz nekam jedu, porad koukam po octavkach a jejich barvach. Je fajkt, ze nektere cervene vypadaji strasne, ale nektere zas velmi dobre. Tak uvidime. Ale myslim, ze jsem vybral dobre. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Červená barva je pěkná a bez příplatku. Ta nová je skutečně slušivá. Opravy jsou snadnější než na metle a nejsou prakticky vidět, hlavně co se týče zaťukávání odražené barvy od kamínků. S motorem 1,6 budete chlapi spokojeni. Když člověk jezdí sám, jede to svižně, i ve dvou pohoda. Když je to naložený, tak bych se do větších akcí nepouštěl. Zapnutá klima je na výkonu samozřejmě znát. Motor je to jednoduchej a poměrně lehčí než diesly, takže náprava tolik netrpí. V 95tis. mi začala odcházet lambda sonda, ale to je daň za horší benzín bohužel. Jinak dejte si bacha fakt na to řazení, když budete auta přebírat, mrkněte na to, jak tam jdou kvalty. Já měl opravdu problém a v záruce mi museli rozkuchat převodovku, nějaké štelování nepomohlo. Tyhle motorizace měly převod mezi řadičkou a převodovkou jinak dělanej než TDI. Bohužel.

Odkaz ke komentáři

Červená barva je pěkná a bez příplatku. Ta nová je skutečně slušivá. Opravy jsou snadnější než na metle a nejsou prakticky vidět, hlavně co se týče zaťukávání odražené barvy od kamínků. S motorem 1,6 budete chlapi spokojeni. Když člověk jezdí sám, jede to svižně, i ve dvou pohoda. Když je to naložený, tak bych se do větších akcí nepouštěl. Zapnutá klima je na výkonu samozřejmě znát. Motor je to jednoduchej a poměrně lehčí než diesly, takže náprava tolik netrpí. V 95tis. mi začala odcházet lambda sonda, ale to je daň za horší benzín bohužel. Jinak dejte si bacha fakt na to řazení, když budete auta přebírat, mrkněte na to, jak tam jdou kvalty. Já měl opravdu problém a v záruce mi museli rozkuchat převodovku, nějaké štelování nepomohlo. Tyhle motorizace měly převod mezi řadičkou a převodovkou jinak dělanej než TDI. Bohužel.

Jo s těma kvaltama máš úplnou pravdu, byl jsem z toho řazení dost vyděšenej - jednička nešla řadit a na křižovatkách jsem stál jak školák, ale ted po najetí cca 5000 km a 3 měsících si to nějak zázračně sedlo.

Odkaz ke komentáři

Tak já 1.6MPI objednal koncem srpna a dnes mi konečně sdělili termín výroby 1. týden listopad, dodání zhruba 15.11.2009, je to k vzteku, neboť jsem řešil i prodej mé devítileté fabie a dávali mi za ní 55T, což jsem rozhodně odmítl. Vydřiduši, tak jsem ji nabídl do AAA viz http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-fabia/car.h...el=187&sort[0]=0&sort[1]=1 kde mi za ní dali alespň 780000. No, teď chodím pěšky a jsem z toho úplně vyřízenej, lecos potřebuji a pod. Jsem závislák, všude daleko i pro nákup. Snad se dočkám...

To jsi mne teda nepotěšil čéče....

Odkaz ke komentáři

To jsi mne teda nepotěšil čéče....

No a teď čtu, že i u nás schválili šrotovný, to tedy nevím. krize, nekrize, kdo má ještě nějaká stará auta? u nás tak romská většina, ty jsou na tučných dávkách, takže na to dosáhnou...

Odkaz ke komentáři

Jak jsem tak rozčílenej, tak mě jedna nula navíc zřejmě nedělá problém. Omlouvám se.. Jinak si myslím, že možná ještě nějaký čas tyto vozy pojedou, minimálně do silvestra, je po nich docel asi sháňka. Nemají zřejmě ale 1.6 kový motory, budou muset tam asi zavést druhou směnu. Píšu to podle autosalonu, kde třeba TDI 1.9 okamžitě zaplánovali do výroby s termínem dodání zhruba měsíc.

Octavia Tour se jede na dvě směny :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...