masserr Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Já to mám otevřený, je to octavia club, je nutná registrace jinak ještě jednou http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=1314&st=0 No dofám že je to nějakej blbej fór... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Já to mám otevřený, je to octavia club, je nutná registrace jinak ještě jednou http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=1314&st=0 No jestli to delaj Rumuni......Z toho moc radost nemám.U nás dělali Rumuni přes agenturu a kvalita práce nic moc.Už jsou zase doma. Já budu věřit tomu ,že 1.6 dělají u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 hahaha tak to je vtipný....trošku by to vysvětlovalo ty dlouhý dodací lhůty-.....ale osobně pochybuju....pokud vím tak se Tour vyrání ve Vrchlabí nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 No jestli to delaj Rumuni......Z toho moc radost nemám.U nás dělali Rumuni přes agenturu a kvalita práce nic moc.Už jsou zase doma.Já budu věřit tomu ,že 1.6 dělají u nás. Podle mně by se chtělo zeptat JasteR a nebo někoho ze škodovky, co by to objasnil, já četl asi pře týdnem celou tuto diskuzi, něco jsem postřehl, že tam dělají některé díly a ty se pak montují u nás, nebo karosérie? Jinak 1,6 musí dělat v čechách, mám ji taky objednanou!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 sem si moh koupit rovnou thalii z turecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 sem si moh koupit rovnou thalii z turecka A radost z nové Okty je poloviční.Už mi ten brouk pochybností v hlavě vrtá.Snad se ozve někdo kvalifikovanej,ktaerej ví víc. Sakra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! Info jsem se dočřetl v časopise PROFIT, kde byl o Vrchlabském závodě 3koda velký článek. (mimo jiné, je to nejlěpší závod co do kvality výroby a vývoje) Montují se tam i speiální edice pro GB atd. Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! O,DÍKY BOHU! I TOBĚ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! Doufám že je to tutový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni Hlavně aby ji nedělali v pátek, nebo v pondělí, ty nechci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni To je sice pravda,záruka je záruka.Ale nechtěl bych trávit čas po servisech. Většina lidí do ní šla ,protože jde o vychytaný auto. Ale když se výroba rozbíhá, tak to nikdy není uplně vono.A u toho já bych být nechtěl. ZLATÝ ČESKÝ RUCE,JÁ CHCI AUTO Z VRCHLABÍ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni Docela by mě sr*lo kdybych si v Čechách kupoval Škodovku a dorazila z Bulharska nebo odkud.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 ještě si dejte u prodejce podmínky...kdy má být vyrobeno...kým....kde.....v kolik hodin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Docela by mě sr*lo kdybych si v Čechách kupoval Škodovku a dorazila z Bulharska nebo odkud.. stejně s tím nic nenaděláš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) a hned ma clovek klid v dusi... :-D (si myslim ze by se mi o tom skorotchan co dela ve skodarne zminil kdyby to bylo z románie...) to Marek: to je vyvazecka John Deere na tom tvem porttretu :-)??Vsadim na to boty :-D Editováno: 14. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 rogerer: to je prach sprostej LAKATOŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 stejně s tím nic nenaděláš..... To je pravda, ale kdybych věděl že se to montuje v Rumunsku a ne u nás, tak si radši koupim nějaký jiný auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 rogerer: to je prach sprostej LAKATOŠ hm heh přitom toto vypadá stejně :-D John Deere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) rogerer: to je prach sprostej LAKATOŠ Kdyby měl někdo zájem, tak tady je jeden na prodej. Za půl míče bez daně. http://www.agroseznam.cz/cz/agrobazar/deta...tos-lkt-81.html Editováno: 14. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Už se to dělalo na OI - takovej přívěsek. Myslím, že mu tam chtěli dodělat tohle - Výměna klíčů je totiž docela pakárna, pokud to někdo nebastlí samo domo jako koníčka a nemá pod rukou díly. Při objednávce Tourky jsme doobjednali k centrálu DO a mám klasické dvoutlačítkové vystřelováky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 fabriky v zahranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) blondak: i to je možný, pak je ale otázka proč dvou a ne třítlačítkový. nebo se na tour dávají jenom dvou? Editováno: 14. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 to bojler: v konfiguratoru je na fotce pouze dvoutlacitkovy. Tak asi jen dvoutlacitkovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no taky by me zajimalo, proc by teda davali do prislusenstvi tydle ovladace, kdyz muzou namontovat to co se dava ve vyrobe. meli ste to blondaku z tovarny a nebo az od prodejce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.