Říjen 14, 200915 r Já to mám otevřený, je to octavia club, je nutná registrace jinak ještě jednou http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=1314&st=0 No dofám že je to nějakej blbej fór...
Říjen 14, 200915 r Já to mám otevřený, je to octavia club, je nutná registrace jinak ještě jednou http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=1314&st=0 No jestli to delaj Rumuni......Z toho moc radost nemám.U nás dělali Rumuni přes agenturu a kvalita práce nic moc.Už jsou zase doma. Já budu věřit tomu ,že 1.6 dělají u nás.
Říjen 14, 200915 r hahaha tak to je vtipný....trošku by to vysvětlovalo ty dlouhý dodací lhůty-.....ale osobně pochybuju....pokud vím tak se Tour vyrání ve Vrchlabí nebo ne??
Říjen 14, 200915 r No jestli to delaj Rumuni......Z toho moc radost nemám.U nás dělali Rumuni přes agenturu a kvalita práce nic moc.Už jsou zase doma.Já budu věřit tomu ,že 1.6 dělají u nás. Podle mně by se chtělo zeptat JasteR a nebo někoho ze škodovky, co by to objasnil, já četl asi pře týdnem celou tuto diskuzi, něco jsem postřehl, že tam dělají některé díly a ty se pak montují u nás, nebo karosérie? Jinak 1,6 musí dělat v čechách, mám ji taky objednanou!!!!!
Říjen 14, 200915 r sem si moh koupit rovnou thalii z turecka A radost z nové Okty je poloviční.Už mi ten brouk pochybností v hlavě vrtá.Snad se ozve někdo kvalifikovanej,ktaerej ví víc. Sakra....
Říjen 14, 200915 r Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! Info jsem se dočřetl v časopise PROFIT, kde byl o Vrchlabském závodě 3koda velký článek. (mimo jiné, je to nejlěpší závod co do kvality výroby a vývoje) Montují se tam i speiální edice pro GB atd. Upraveno Říjen 14, 200915 r od Rob
Říjen 14, 200915 r Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! O,DÍKY BOHU! I TOBĚ!
Říjen 14, 200915 r Tourky se vráběji ve Vrchlabí a pro východ jsou možná z Rumunska , ale néé pro náš trh ! Doufám že je to tutový....
Říjen 14, 200915 r stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni
Říjen 14, 200915 r stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni Hlavně aby ji nedělali v pátek, nebo v pondělí, ty nechci!!
Říjen 14, 200915 r stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni To je sice pravda,záruka je záruka.Ale nechtěl bych trávit čas po servisech. Většina lidí do ní šla ,protože jde o vychytaný auto. Ale když se výroba rozbíhá, tak to nikdy není uplně vono.A u toho já bych být nechtěl. ZLATÝ ČESKÝ RUCE,JÁ CHCI AUTO Z VRCHLABÍ!
Říjen 14, 200915 r stejně to máte jedno kde se to dělá......je to škoda a má záruku ....TV taky dělají někdy na ostrovech v tichomoří a je to např. SONNY ..a jak jste spokojeni Docela by mě sr*lo kdybych si v Čechách kupoval Škodovku a dorazila z Bulharska nebo odkud..
Říjen 14, 200915 r ještě si dejte u prodejce podmínky...kdy má být vyrobeno...kým....kde.....v kolik hodin....
Říjen 14, 200915 r Docela by mě sr*lo kdybych si v Čechách kupoval Škodovku a dorazila z Bulharska nebo odkud.. stejně s tím nic nenaděláš.....
Říjen 14, 200915 r a hned ma clovek klid v dusi... :-D (si myslim ze by se mi o tom skorotchan co dela ve skodarne zminil kdyby to bylo z románie...) to Marek: to je vyvazecka John Deere na tom tvem porttretu :-)??Vsadim na to boty :-D Upraveno Říjen 14, 200915 r od rogerer
Říjen 14, 200915 r stejně s tím nic nenaděláš..... To je pravda, ale kdybych věděl že se to montuje v Rumunsku a ne u nás, tak si radši koupim nějaký jiný auto..
Říjen 14, 200915 r rogerer: to je prach sprostej LAKATOŠ hm heh přitom toto vypadá stejně :-D John Deere
Říjen 14, 200915 r rogerer: to je prach sprostej LAKATOŠ Kdyby měl někdo zájem, tak tady je jeden na prodej. Za půl míče bez daně. http://www.agroseznam.cz/cz/agrobazar/deta...tos-lkt-81.html Upraveno Říjen 14, 200915 r od masserr
Říjen 14, 200915 r Už se to dělalo na OI - takovej přívěsek. Myslím, že mu tam chtěli dodělat tohle - Výměna klíčů je totiž docela pakárna, pokud to někdo nebastlí samo domo jako koníčka a nemá pod rukou díly. Při objednávce Tourky jsme doobjednali k centrálu DO a mám klasické dvoutlačítkové vystřelováky !!
Říjen 14, 200915 r blondak: i to je možný, pak je ale otázka proč dvou a ne třítlačítkový. nebo se na tour dávají jenom dvou? Upraveno Říjen 14, 200915 r od bojler
Říjen 14, 200915 r to bojler: v konfiguratoru je na fotce pouze dvoutlacitkovy. Tak asi jen dvoutlacitkovy
Říjen 14, 200915 r no taky by me zajimalo, proc by teda davali do prislusenstvi tydle ovladace, kdyz muzou namontovat to co se dava ve vyrobe. meli ste to blondaku z tovarny a nebo az od prodejce?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.