masserr Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 To je sakra dobrá nabídka...od kdy by to mělo platit?? No co nedá se nic dělat...ale zamrzí to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Ale za 1.8T dávat 351 000,- je o 50 000,- víc jak za 1.9 TDI což mi příjde opravdu o hodně!!! Tak je v tom i moznost sportpaketu za nula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Je 1.9TDI 74kW hlučnější a méně kultivovanější než 1.9TDI 66kW? To "pískání" od zrcátek při vyšších rychlostech máte všichni? Má cenu si připlatit za Climatronic? Sedačky, co jsou ve sport paketu, jsou pohodlnější (i na delší cesty) než ty původní? Taky mně docela překvapila různá spotřeba u 74kW motoru. Někdo jezdí "za pět" od začátku, někdo "za sedm". To se časem srovná, nebo je každý 74kW motor originál? Měl jsem 66 kw i 81 kw, možná je ten zvuk 74 kw kapku hlučnější, ale mě se ten zvuk líbí, mě nic nepíská, mám climatronic, určitě to stojí za to, trošku jsem s ním ze začátku maturoval, ale teď je vše ok, prostě AUTO 22 st. a o nic se nestaráš a v autě je fakt dobře, jezdím s těmito motory už douho, já mám spotřebu 5,7 l, ujeto 3300 km, jezdím úplně normálně, semtam tomu šlupnu, do práce po okrsce 25 km, do 4,5-5,0 l, u starších byla spotřeba menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 ja mam v pánu dávat R 17 ale až po vyježděni na spiderech prvni foto škoda Kentaur druhe škoda Trinity Ktere by jste braly vy ? Tak ty druhé to je paráda, mě se ty spidery třeba moc nelíbí, já raději těch 5 paprsků, ale přijde mi cena těch 17 " dost vysoká, ale to kolo je parádní, ukážu ho ženě, jsou Velikonoce, tak se možná nechá přemluvit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Magic Novinkou v nabídce je akční paket Magic, který obohacuje paket Tour Plus. Prvky komfortní výbavy rozšiřuje dálkové ovládání centrálního zamykání, na bezpečnost dohlíží boční airbagy a stabilizace podvozku ESP. Příjemné prostředí zajišťuje automatická klimatizace Climatronic, velký bodový displej Maxi-DOT a rádio Symhony s přehrávačem CD a MP3 včetně osmi reproduktorů. Pohodlí si uděláte díky výškově nastavitelným předním sedadlům s nastavitelnými bederními opěrami. Cena paketu je 20 200Kč a zákaznická výhoda tedy činí 46 300Kč! Tak málem jsem spadl ze židle, takhle se přichází o dovolenou u moře...., ale co, mazel je doma, vyrobený ve středu, slouží jak má, třeba by mi mi ten Magic spadl z kamionu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak ty druhé to je paráda, mě se ty spidery třeba moc nelíbí, já raději těch 5 paprsků, ale přijde mi cena těch 17 " dost vysoká, ale to kolo je parádní, ukážu ho ženě, jsou Velikonoce, tak se možná nechá přemluvit.... No tak to bych chtel taky takovou ženu a určitě bych ji přemluvil a máš někde na fotkach svoji octu ? rád bych se podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Už jenom tour trumf je dobrá nabídka, ale paket magic tomu dá korunu... Combi, 1,9TDI + sport paket + paket magic a v týhle cenový kategorii rozumná konkurence prostě není..... Od kdy by ta nabídka měla platit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 31. duben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 V práci jsem o tom ještě dneska přemýšlel a napadlo mě, že si z nás bojler s výbavou Magic třeba chtěl vystřelit, když jsme měli včera apríl, ale ne, myslel to vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Nevíte někdo, jak je to se 17" koly, ve velkém TP jsou uvedeny jen 16", můžou tam vůbec být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 ja tam mam pouze napsane 15' a 16' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttinj Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 (editace) Nevíte někdo, jak je to se 17" koly, ve velkém TP jsou uvedeny jen 16", můžou tam vůbec být? V TP mám taky jen 15" a 16". 17" jsem si koupil minulý týden, po prodejci jsem požadoval typový list, který jsem i při prodeji dostal. Teď jen zajet na technickou (pro potvrzení) a pak na úřadě zapsat do TP. Už se to tu někde na fóru řešilo. Editováno: 3. Duben 2010, autor: marttinj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Díky za odpověď. Ještě jeden dotaz, u OI se používají disky s označením ET 42, můžu koupit disky s ET 43. Něco jsem si k tomu zjistil, že čím větší číslo, tím více je to v podběhu - zális kola. Nejspíš jde o 1 mm, tak snad by to nemusel být problém....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Nebude Je to tak jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 No tak to bych chtel taky takovou ženu a určitě bych ji přemluvil a máš někde na fotkach svoji octu ? rád bych se podival Nakonec jsem koupil ty 16", takže zítra bude nakládačka...Tento týden to hodím na ty litá kola a nafotím, pro inspiraci ostatním majitelům Tourů, kteří se rozhodují jaká kola zvolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) Jaké kola jsi tedy vybral? Já jsem letos nasadil kola Bear z Fabie II a vypadá to dost dobře. Editováno: 4. Duben 2010, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Jaké kola jsi tedy vybral? Já jsem letos nasadil kola Bear z Fabie II a vypadá to dost dobře. Trefa do černého..., vybral jsem ty samé, tak jsem moc zvědavý, jak budou vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Vypadaj dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Moc pěkné, hodně jsem váhal mezi těma Atria a Bear, tyto kola vypadali trochu mohutněji, tak jsem do nich šel. Měl jsem sice slíbené ty Atria za hodně dobrou cenu, ale bylo to hodně nejisté, tak jsem nakonec byl rád, že jsem sehnal tyto. Však jsem hodím foto, až mi přijdou pneu, vybral jsem Kleber HP3, už jsem měl dvě sady (HP2) a za tu cenu myslím, že dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiNa.cz Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Už jenom tour trumf je dobrá nabídka, ale paket magic tomu dá korunu... Combi, 1,9TDI + sport paket + paket magic a v týhle cenový kategorii rozumná konkurence prostě není..... Je vybráno a nemusím dál nic řešit: Combi, 1,9TDI + sport paket + paket magic + vyhrivani sedacek + mlhovky (snad jsem na nic podstatnyho nezapomnel) Díky všem za odpovědi, teď už jenom najít dobrýho prodejce, u kterýho ještě dají slevu Editováno: 6. Duben 2010, autor: PiNa.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 A co kdyby ten paket Magic nešel, vybíral bys stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiNa.cz Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 A co kdyby ten paket Magic nešel, vybíral bys stejně? Aha, takže to fakt byl apríl? Pokud ano, tak jsem Ti na to skočil téměř dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Uvidíme, na květen je plánovaný velký pokles produkce a vzhledem k velkým prodejům Trumfu se stal český trh docela důležitým. Třeba to v nějaké formě do konce roku apríl nebude. Přecejenom proti Fabii Combi TSI s paketama Plus, Sport I. a II. je teď Tour dost drahá věc. Uvidíme, jak se budou vyvíjet prodeje. Editováno: 6. Duben 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tak to jsou teda dobrý (.)(.) ... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 No co, my přece nemůžeme za to, že nám s Georgem oběma selhal důvěryhodný zdroj Ale napsali jsme to hezky, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.