Červen 24, 201015 r Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5
Červen 24, 201015 r Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5 Co to znamená A4 a A5???
Červen 24, 201015 r Nemůžu tady najít jaký je v motoru TDi olej, vím že ot tom tady byla řeč. Chci si koupit nějakou tu bandasku na dovolenou, už mi tam kapku ubylo, může mi někdo poradit, díky.
Červen 24, 201015 r Co to znamená A4 a A5??? A4 je první generace, A5 druhá a A7 by měla být třetí. Superb první generace se označuje jako B5, druhá generace B6, Fabia druhé generace A05 atd.
Červen 24, 201015 r Nemůžu tady najít jaký je v motoru TDi olej, vím že ot tom tady byla řeč. Chci si koupit nějakou tu bandasku na dovolenou, už mi tam kapku ubylo, může mi někdo poradit, díky. Z výroby je tam tento Shell Helix Ultra VX 5W30 Longlife
Červen 24, 201015 r Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5 Kde a kým bola verejne potvrdena vyoba A5 Tour ?
Červen 24, 201015 r A4 je první generace, A5 druhá a A7 by měla být třetí. Superb první generace se označuje jako B5, druhá generace B6, Fabia druhé generace A05 atd. A co by ten A5 měl jako být?? Vždyť psali že místo TOURKY začnou vyrábět úplně novej levnej model - něco mezi OII a FII..
Červen 24, 201015 r no hej ale poniektorí aj tuto na fóre tvrdia ze kým bude kvázi následovník Touru AEntry(Popular, Felicia ...) tak bude Nástupca Tourky v podobe predface OII ....
Červen 24, 201015 r Kde a kým bola verejne potvrdena vyoba A5 Tour ? Když ti to řeknu, stejně se budeš hádat, nadávat a nebudeš věřit. Zkus trochu hledat.
Červen 24, 201015 r vidis zase zacinas s negativistickym pristupom, nechce sa mi to hladat a namiestach kdebezne pozeram som to nenasiel ... a preto sa ta pytam ...
Červen 24, 201015 r To je zkušenost. Nemám potřebu nechat si nadávat a číst si i mimo tuto diskusi, co že to nejsu. Prostě se budeš muset smířit s tím, že už je potvrzen Tour II a nebo tomu nemusíš věřit. Ostatně, jsou tady mnohem lepší zdroje než já. Hezký večer, odjíždím do zahraničí.
Červen 24, 201015 r njn klasika .... tak stastnu cestu do zahranicia aj spat Upraveno Červen 24, 201015 r od LUKY-007
Červen 25, 201015 r Zítra už budu mít auto, tak ten kotouč vyfotím. Shodli jsme se na tom, že jsou tam prostě nějaký nečistoty, a že to nelze vyčistit na záruku. Nabízel mi vyčištění té brzdy asi za 400 Kč, nakonec jsem na to kašlal. Tak tady posílám ten kotouč, co mi odmítli reklamovat.
Červen 25, 201015 r Som zvedavy na fotky tej tourky A5. Alebo to bude O2 pred FL? Upraveno Červen 25, 201015 r od OJO
Červen 25, 201015 r aj ja som zvedavy .. to co spominas VaclavŠ .... ten odborar z MB to bolo uz davno .. pan B tvrdi ze teraz bolo potvrdene ze bude .. bohuzial nenapisal kde a odisiel do cudziny btw. pri informaciach o presune vyroby roomstra do zavodu Vrchlabi kde sa doteraz vyrabal Tour .. aby ludia neprisli o robotu ... je to zaujimava.. informacia, nakolko by som ocakaval ze na linke kde siel Tour doteraz pojde aj novy Tour .. ale kedze to ma byt OII predFL tak mozno pojde na tej istej linke co OII Fl .. kazdopadne uvidime .... ale nebudem spekulovat lebo bojler ma zase posle k vode ze kecam a nic o tom nevim Upraveno Červen 25, 201015 r od LUKY-007
Červen 25, 201015 r Bylo to potvrzené v odboráři, kterej vyšel včera. A je to tam napsaný přesně, jak řekl bojler.
Červen 25, 201015 r Mám jeden dotaz pro znalce, mám Trumfku se sport paketem a samo že i nová zrcátka z FII. No a ještě jsou zatmavené, ale hlavní otázka je, dělá se tohle zrcátko i s tím koncem co je "vypouklej"? U starých zrcátek OI byl u řidiče takovej kousek zrcátka na konci oddělenej čárou a byl "asferickej" myslím.
Červen 25, 201015 r Vaclav.. vies to postnut na forum , sken alebo link ak to je online ? prip. prepisat co presne povedal a kto ? zaujima ma to .. Dik EDIT: OK NASIEL SOM TOTO http://www.oskovomb.cz/FRONTEND/PDF/skodovacky-odborar/2010/2410.pdf "Co se týká modelu Octavia A5, toho se v Mladé Boleslavi vyrábí kolem 474 vozů na den a ve Vrch- labí 220 vozů denně. Tam se vyrábí také 110 vozů Octavia Tour A4, jejíž ukončení je plánováno na polovinu listopadu. Následně se počítá s pří- pravou výroby následníka - tedy Octavie Tour A5. Rozložené vozy CKD „jedou“ v podstatě na stejné úrovni jako minulý měsíc. " Upraveno Červen 25, 201015 r od LUKY-007
Červen 25, 201015 r A ty nemáš to levý zrcátko rozdělený? No to nemám... právě nevím zda je to možné třeba vyměnit za dělené. Teda pokud se vyrábí..?
Červen 25, 201015 r No to je divný, na Roomsteru máme dělený, takže se určitě vyrábí. Ale zaráží mě, že ty ho dělený nemáš. Myslel jsem, že jsou všechny.
Červen 25, 201015 r No taky sem myslel že to vyráběj pro všechny a nebo že tam už jenom není ta čára, ale nic jen obyč zrcátko.....
Červen 25, 201015 r Já jsem si dokonce myslel, že je to povinný. Zajímalo by mě, jestli je to jenom u Tourek nebo i na FII a Roomu. A od kdy to takhle je.
Červen 26, 201015 r Ja mam TOURKU na ktorej mam tie klasicke spataky a tam tu ciaru mam. Mam rok vyroby 2007.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.