michal2009 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Zdravím, podstoupil někdo tuto úpravu? Slyšel jsem, že existuje nějaká šablona, podle které se to dá vyřezat, nevlastní ji někdo náhodou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Teď jsem tuhle koncovku koupil na Aukru. Prý mi k tomu tu šablonu na vyřezání přidá. Tak kdyby to bylo na A4 formát, tak Ti to oskenuju a pošlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 sablona existuje. jinak vem koncovku a obkresli ju na papir a to obkresleni vetsi a prenes na naraznik a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Jak jsem dělal RS zadní nárazník je tady na mém webu: http://www.skywolker.wz.cz/zadni_naraznik.htm Nic na tom není, zvládne to každý průměrně zručný majitel Octavie. No a když ne, tak poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 to Milan II: Pěkná RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Milane, tvůj popis práce je super! Hele mám ještě jednu otázku na všechny, speciálně i na tebe. Nemáte někdo tu šablonu na vyříznutí koncovky do nárazníku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.