ferda25 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Přes Bolero to jít musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 máš špatně zvolenou HF jednotku... neukazuje na maxidotu, jestli chceš tak mám tu správnou hf a vše bude ovládat na maxidotu bez nutnosti měnit radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek7788 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) Přes Bolero to asi půjde, ale je asi potřeba nakódovat :-) Ale zkoušel jsem Bolero ze Supa, tak je možné, že to je jiné. Ani by mi nevadilo, že mi to nejde nijak ovládat, ale prostě, když někdo volá, tak po přijmutí hovoru na mobilu se automaticky zvuk přepne do mobilu a já musím ručně na mobilu přepnout na HF. Ale pokud volám já, tak je vše ok. Editováno: 21. Květen 2015, autor: Krtek7788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Ahoj, prosím o radu. Mám Superba II rv2008 a v něm GSMIII. Bohužel můj telefon nepodporuje rSAP. Jakou bych měl použít HF jednotku aby se telefon spároval s HF? Četl jsem že jsou jednotky u kterých lze rSAP vypnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 jde o to ze jsem zminovanou jednotku chtel od jednoho prodavajiciho zakoupit. Ptal se jaky mam telefon tak jsem rekl s4 android 5 lollipop . Rekl mi ze ty jednotky stim novym androidem moc dobre nekomunikuji nebo vubec.. proto se ptam nechci koupit neco co mi nepujde sparovat s mym telefonem a chci take aby mi to jelo na maxiku a columbusu.. jak to tu ctu tak jednomu jde jen na columbusu druhemu zase tak... no kalamita nejlepsi by bylo kdyby mi tu nekdo napsal primo cislo jednotky ktera je pro predface 2006 nejvhodnejsi s podporou nejnovejsich telefonu android .. jinak ta kabelaz je vzdy stejna u vsech jednotek? Ze bych zatim od nej odkoupil kabelaz a pak hledal tu pravou jednotku? Diku dik Jednotku 5N0 035 730 C jsem zkoušel se Samsungem S4 s androidem 5 lolipop a fungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Mám jednotu GSMIII 5N0 035 730 A. Co znamena v nastaveniach GPRS ? Ked tam natukam pristupovy bod /APN/ na internet, mal by mi ísť internet na telefone? Editováno: 9. Červen 2015, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Zdravim, mam Octavii 2 FL 5/2009, eleganci. Nechal jsem si dodelat drzak, gsm a gps antenu a dal Gsm II. jednotku 5K0 035 730 F (HW: 2902, HW:H09) Dale jsem instaloval Columbuse: 3T0 035 680L (HW :H10, SW: 5238). Nemam multifunkcni volant. Mam Iphone 5s. Ted k problemu: stava se mi, ze kdyz zastavim, necham klicek v zapalovani a vzdalim se od auta, az se odpojim a kdyz se za par minut vratim, tak se musim pripojit manualne, jinak se nepripojim (na Maxi-Dotu to pise, telefon nepripojen, nenalezen). To se mi u nove Octavie 3 nestalo. Pripojil jsem se vzdy automaticky, i kdyz jsem zjistil, behem jizdy, ze nemam zaple Bluetooth. A nakonec nacteni ulozenych 6 cisel v seznamu na Columbusu trva po nastartovani nekolik minut. Da se jednotka nahradit modernejsi Gsm II. ?? A jakym modelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplis Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli z Vas nekdo nema info, kde lze sehnat nove GSM jednotky: 5N0 035 730 D, pripadne 3C8035730D (tu jsem nasel na ebay ale nikde v CR). Je nejaky autorizovany obchod? Nebo se musi cihat na bazarech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ako sa dá pripojit na internet pri jednotke GSMIII 5N0 035 730 A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Zdravim, chci se zeptat, zda mam spravnou Gsm 2 jednotku pro pripojeni k drzaku. V minulosti jsem koupil GSM II. jednotku 5K0 035 730 F, pote dokoupil drzak a nechal namontovat a nakodovat. Otazka zni: je nebo da se propojit jednotka k drzaku kabelem (mam na mysli antenu pro silnejsi signal)? Uvazuji o koupi adapteru na Iphone 5 a chci, aby to fungovalo (dobijeni a silnejsi signal) diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVarsamis Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Zdravím, mám jednotku 5N0 035 730 A - Octavia 2 FL 2009, Columbus. Jaký zvolit model jednotky aby mi komunikoval s iPhonem? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Zdravim, menim GSM II jednotku za GSM III (3C8 035 730 A). Nemuzu nikde dohledat part number antenky s fialovym konektorem viz nize. Jedine oznaceni, co se mi podarilo najit je CRS-035.GSM.03, ale to neodpovida originalnimu dilu. Jinak na strese (O2 predFL) mam antenu, co by mela mit FM+GPS+GSM. Lze tuto antenu pouzit pro GSM jednotku? Nebo je to pouze pro pevnou zastavbu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 samozřejmě lze použít jen ti asi nevystačí kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplis Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Zdravim vsechny, neni tu nekdo z blizkosti Olomouce, Ostravy, max Brna, kdo by dokazal nainstalovat HF sadu 3C8 035 730 C do Superb II? Radio Amundsen.Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Zkus kontaktovat Vašu, je z Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirinna Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Zdravim, Rozhodl jsem se namontovat do sve OC HF. Je to MR06 s Columbus, Maxdot a MF volant. Budu parovat s Iphonem tzn. zadny rSAP. Podle vseho bych potreboval jednotku 1Z0 035 729 B. Nemate ji nekdo nahodou na prodej ? Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplis Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Zdravim vsechny, chci si overit jestli jsem nasel spravne kodovani pro jednotku "3C8 035 730 C" radio amundsen. Volant bez tlacitek pro HF. 080000010100010000000000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart78 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Mohl by mi někdo poradit při výběru jednotky? Mám Octavii II FL r.v. 2011, rádio Swing, nemám MaxiDot ani multifunkční volant. Chtěl bych aby přes bluetooth šlo volat a pouštět hudbu z telefonu přes rádio. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Nema nekdo drzak na Octavii 2 a nepotrebuje ho?? Mel bych zajem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Mam O2 fl r.v. 5/2009, dodelany drzak na palubku. Nefunguje mi drzak s jednotkou 5K0 035 730 F (nabijeni mobilu a zesilovani signalu pres adapter), je problem v jednotce ci v kodovani te jednotky? Kdyz jsem to zkusil s jednotkou 5P0 862 335 z roku 2005, tak to fungovalo?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntoii Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Netuším, či je ešte tento príspevok živý, no skúsim sa spýtať... Vlastním Octaviu II FL 2010, multifunkčný volant, rádio Swing na CD/MP3 (zobrazuje stav kúrenia, cúvacie senzory atď...) s AUX v lakťovej opierke , napájací adaptér pre telefón na palubovke a Bluetooth jednotku 1Z0035729E Zaujímalo by mal, akou formou je možné streamovať hudbu cez BT. Či táto opcia vyžaduje výmenu jednotky BT alebo rádia, či oboch, resp. či je to otázka softvéru. Nie je to žiadna nevyhnutná funkcia, momentálne používam AUX resp. sa dá vyriešiť aj kúpou aftermarket adaptéru do lakťovky, ale pokukujem po originálnom riešení, ak existuje. Ďakujem Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Také řeším HF a narazil jsem na tohle: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Myslím, že tato tabulka spoustě lidem pomůže rozseknout, co která jednotka umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Dá sa GSMII jednotka donútiť k tomu aby sa spárovala súčasne s dvoma telefónmi?Ak to inak neide, stačilo by aj to, ak by jeden telefón bol sprárovaný kvôli telefonovaniu a druhý iba ako multimediálny prehrávač. Ale nejak som neprišiel na to, ako to docieliť. Ak sa pripojím k jednému telefónu, druhý sa odpojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suča Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tak jsem se dobral k tomu zjistit situaci... nevěděl jsem, jak to má pořádně vypadat (BT jednotka pod sedačkou). Takže pod sedadlem nic není, a rozebral jsem horní lampičku a mikrofon tam taky není. :-( takže nechápu, jak to fungovalo, když tam byl Columbus...nic externího jsem nenašel. Poradili byste mi prosím, jaké komponenty shánět? Myslím číselné označení. Taky jsem pročítal info ohledně rozdílů GSM II a GSM III a moc tomu nerozumím, chápu správně, že je to typ té BT jednotky? Co byste doporučili? Nemám MF volant, rádio Stream MP3, a stačilo by mi vidět kontakty na Maxidotu a taky přehrávání MP3 z mobilu přes BT - telefon iPhone. Děkuji. suča OII Combi, r.v.2008 před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Nechci ti do toho zas moc kecat, ale podle mě je to bez toho volantu téměř k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.