kerpof Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Našel by se nějaký dobrák, co by vyfotil svoje víčko nádrže z druhé strany? Už se mi ta tabulka s huštěním pneumatik úplně smazala a vždycky přemýšlím, na kolik to nafoukat. Mám 1.9 TDI 96 kW, r.v.2004 - jestli to má na něco vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Zítra ti jí blejsknu. Kdyžtak si ji nech objednat ve Škodovce. Stojí pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Stoji 17 Kč tak jsi ji radeji kup - tady mas cislo dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 tady je To neni asi na supa 96 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 jujky mala chybka se vbloudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 11. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Tak chlapi, nikdo mi nevyfotí víčko? Stačí mobilem, aby to bylo k přečtení. Neřikejte mi že budu muset do škodofky si to objednat...to je pro mě na dlouhý lokte a navíc 2x cesta tam a zpět prodraží tu blbou nálepku asi o 4000%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tady to máš přímo z dílenské příručky ! pneu.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Paolo.007: Děkuji, přesně tohle mi úplně stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 to by ma zaujimalo ze preco sa 1,9TDi 74kw ma fukat menej ako 96Kw ked je to v podstate ten istý motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to by ma zaujimalo ze preco sa 1,9TDi 74kw ma fukat menej ako 96Kw ked je to v podstate ten istý motor Přece jen tam asi bude jiná hmotnost superba s motorem 74kW a s 96kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Přece jen tam asi bude jiná hmotnost superba s motorem 74kW a s 96kW to je jasný - víc koní víc váží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to je jasný - víc koní víc váží myslim ze tam moc ina hmotnost nebude, Skorej bude ina hmotnost na 1,8T a 1.9TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Přece jen tam asi bude jiná hmotnost superba s motorem 74kW a s 96kW Vito ditz sou ty motory stejny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Vito ditz sou ty motory stejny :D Směješ se ale vysvětlit to neumíš co?Z nějakého důvodu tam je jiné huštění,tak mu vysvětli proč?Já to neviděl kolik je v té tabulce tak se moc nehádám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.