lukisoft Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ahoj můžete mi prosím poradit jak zjistním jakou mám komfortku a zda jde na palubní počítač dodělat dojed na nádrž? Zatím mi to ukazuje akt.spotřebu, průměrnou spotř., ujetou vzdálenost a prům.rychlost. Chtěl bych ten dojezd doprogramovat jestli to teda jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Dej to na vag a hned budeš vědět jakou tam máš konfortku. Možná by ti to někdo řekl i na dálku, ale to bys taky musel napsat co máš za auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 15. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Je to O1 kombi r.v.2000 před face. motor 1,9TDI 81kW. dál mám napsat. Co ten dojezd, šel by dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Dojezd dodělat nejlépe výměnou budíků za novější, s tím se táhne vše co je popsáno pro předělání na 3. generaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Dojezd dodělat nejlépe výměnou budíků za novější, s tím se táhne vše co je popsáno pro předělání na 3. generaci ... Můžeš mi prosím jen tak ve zkratce napsat co vše se mění, abych si zjistil co to tak bude stát jestli to má vůbec cenu? ty nový budíky jsou ty s displayem uprostřed budíků? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 muzou byt i s displayem (maxidot), meni se komfortka, jednotky ve dverich, klic (DO) tady v bazaru to i prodavaji, vse potrebne na 3.g, koupis vsechno najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 a co jednotky airbagů? ty se měnit nemusí někde jsem četl že se měnit musej. jak to teda je. nemáte nekdo nějaký návod taky jsem nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) komfortka 1C0 959 799B dveřní jednotky LP - 1U4 959 801 D PP - 1U4 959 802 D LZ - 1U0 959 811 D PZ - 1U0 959 812 D klíče 1JO 959 753 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72789 Editováno: 16. Září 2009, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jednotka airbagů taky, jinak ti bude svítit kontrolka, bagy budou funkční ale kontrolka bude svítit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 nevíte nekdo výrobní číslo těch jednotek airbagů na 3.gen? je nějaký rozdíl i v počtu bagů? mám 2 v předu a v sedačkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 18. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Páni. Scháním někoho kdo už předělával na 3.gen a je schopen naprogramovat jednotku. Potřeboval bych s tím pomoci sám si na to netroufnu. Našel by se někdo kolem Prahy-východ? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Airbag jednotku menit nemusi pokud mu nebude vadit ze nebude kontrolka svitit Da se myslim v Gateway vypnout - tedy prekodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 tak chlapi koupil jsem klíče, komfortku a jednotky do dveří.Prosím napište mi co mi ještě chybí. a nemá někdo nějaký podrobrý návod na 3gen. já mám sám docela bobky do něčeho zasahovat. Jak dlouho tak trvá předělat? cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) No ještě ty budíky ti chybí ... Ale jinak tu bylo pěkné dlouhé téma o této předělávce, Vaša to myslím založil, v instalačních manuálech to bylo, měl jsem ho v oblíbených a koukám teď je najednou pryč, nedá se to nějak obnovit, nebo hledám špatně? Tam bylo opravdu všechno co a jak udělat td. ... Jinak myslím že jsou ještě třeba konektory na komfortku, že tam jsou jiné ... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 - tady to bylo, ale nefunguje Editováno: 21. Září 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 - tady to bylo, ale nefunguje bohuzel, presne tak, kazdy rika, jak se to tu resilo 100x, vasa ma tento link v podpisu, ale nikam nevede... (takhle bohuzel vic zajimavych temat) Editováno: 21. Září 2009, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) Tady mate popis na vymenu budiku na Octavii - budiky predFace na budiky Face - Canove no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 - chces preci dojezd km - --tak asi toto Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi. Dale bude svitit kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes ( jinak pokud chces kontrolu nad bagama tak vymena RJ airbagu + konektor) a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum. Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1296495 Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.