Publikováno Září 16, 200915 r Zdravím. Kluci měl bych dotaz, jak na své OII nastavím funkci Coming/Leaving-Home? Já ji totiž na autě vůbec aktivovanou nemám - jde mi o to, aby mi při zamknutí/odemknutí vozu ještě chvíli svítila zrcátka. Chtěl bych vědět, zda se musí nastavovat přez diagnostiku, popř. zda ji lze nastavit klíčkem. Díky za odpovědi...
Září 17, 200915 r Zdravím. Kluci měl bych dotaz, jak na své OII nastavím funkci Coming/Leaving-Home? Já ji totiž na autě vůbec aktivovanou nemám - jde mi o to, aby mi při zamknutí/odemknutí vozu ještě chvíli svítila zrcátka. Chtěl bych vědět, zda se musí nastavovat přez diagnostiku, popř. zda ji lze nastavit klíčkem. Díky za odpovědi... Zdravim...máš MAXIDOT ?? Tam to jde v nastavení naštelovat ... Nastavíš si tam i dobu, jak dlouho chceš aby to svítilo
Září 17, 200915 r Nene, MAXIDOT nemám. Mám klasickej starší palubní počítač. Aha, tak to nevím, to Ti neporadím ... Ale určitě to tady někdo napíše, kdo s tím má zkušenosti
Září 17, 200915 r Jo, nastavuje se pres diagnostiku a lze nastavit pres prizpusobeni i jak dlouho budou svetla svitit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.