Publikováno Září 16, 200915 r Ahoj, poraďte někdo prosím jak sundám u supa zadní plato, abych ho mohl vyčistit ? Nechci to rvát abych něco neulomil. Děkuju
Září 16, 200915 r Z kufru odpojit brzdové světlo, pokud to jde tak sklopit zadní opěradla a pak něco strčit pod plato (třeba šroubovák) a vycvaknout na krajích a uprostřed. A pak jen vytáhnout.
Září 19, 200915 r ked nemam sklapacie sedadla, tak ako? uz dva krat som s tym bojoval a vzdy bez uspechu za brzdove svetlo mi obcas vleti kadejaky hmyz a blbec tam umrie.
Září 22, 200915 r mam rovnaky problem so sedackami ani nepohnem. neslo by to plato vytlacit z dola? myslim ze su diery v tom plechu
Březen 13, 201015 r Tak mám problém. Potřebuju vyndat zadní plato a nedaří se.Ruce už mám celý doškrabaný a plato furt drží. V kuftu jsem ze spodní části plata vycvakl tři plechový packy a dál nevím co. Sedačky nemám sklovpný.Ležím v kufru a skouším s tím nějak hejbat dopředu,dozadu a nic. :help: Upraveno Březen 13, 201015 r od petr vlach
Březen 13, 201015 r Chci to rovnou i vyčistit.ale ted se zadarilo.´dělal jsem si to už na předešlým passatovi,tak sem myslel že to bude stejný,ale je to uplně jiný.Drží to tam takový 3 ozubený plechy ,tak doufám že to půjde i zpátky.jdu to vyčistit
Březen 13, 201015 r Ten plech měl zůstat na platu a v tom plechu je palstový količek který se pak zacvakne do karoserie.
Září 3, 201312 r S tím hmyzem za třetí brzdovkou za oknem na platě jsem to vyřešil tak, že jsem na hadici kompresoru nasadil menší hadičku a jednoduše ty mrtvoly vyfoukal, ale bacha ať nefouká kompresor vodu, vypadá to pak blbě, ale po uschnutí je to dobrý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.