Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Z kufru odpojit brzdové světlo, pokud to jde tak sklopit zadní opěradla a pak něco strčit pod plato (třeba šroubovák) a vycvaknout na krajích a uprostřed. A pak jen vytáhnout.

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Tak mám problém.

Potřebuju vyndat zadní plato a nedaří se.Ruce už mám celý doškrabaný a plato furt drží.

V kuftu jsem ze spodní části plata vycvakl tři plechový packy a dál nevím co.

Sedačky nemám sklovpný.Ležím v kufru a skouším s tím nějak hejbat dopředu,dozadu a nic. :help: :help:

Editováno: , autor: petr vlach
Vloženo

Chci to rovnou i vyčistit.ale ted se zadarilo.´dělal jsem si to už na předešlým passatovi,tak sem myslel že to bude stejný,ale je to uplně jiný.Drží to tam takový 3 ozubený plechy :feve: ,tak doufám že to půjde i zpátky.jdu to vyčistit

• o 3 roky později...
Vloženo

S tím hmyzem za třetí brzdovkou za oknem na platě jsem to vyřešil tak, že jsem na hadici kompresoru nasadil menší hadičku a jednoduše ty mrtvoly vyfoukal, ale bacha ať nefouká kompresor vodu, vypadá to pak blbě, ale po uschnutí je to dobrý.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...