jarda109283 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Čau lidi chci se zeptat motor 2,0TDI CR 81Kw v Yetim je 5ti nebo 6ti kvalt?? Myslim u dvoukolky. Na škoda strankách píšou někde 5ti a někde 6ti kvalt.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 5.st převodovku máš u předního pohonu a 6.st. u 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Fuuu tak to radsej tu 1.2TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Nazdárek, nějak mi mozek nebere, proč 1,2 TSI ??? Proč ne rovnou 1,4 TSI. Tenhle motor (1,2 TSI) bych očekával v modelech F II a Roomster. Snad se dočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 81kw mam objednaný, myslím,že to budu v pohodě motor a na dvoukolku která je o něco lehčí bude stačit. Měl sem půjčenou 4x4 103kw ale mam pocit že ten CR už vůbec nemá ten naftový kopanec co měl vždy něco do sebe :-) jinak 1.2 bych se nebál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To mas velice spravny pocit u CR uz neni stary dobry znamy kopanec jako u PD, ale tech 81kw by na to predokolku melo byt uplne v pohode, no ja jsem osobne zvedavy na tu 1.2TSI, docela me prekvapilo ze tam nemontuji 1.4TSI, ze tam davaji jeste 1.8TSI a pak tam je az 1.2TSI, prijde mi to jak mezera ale tak urcite to maji promysleny tuto obchodni strategii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras83 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To mas velice spravny pocit u CR uz neni stary dobry znamy kopanec jako u PD, ale tech 81kw by na to predokolku melo byt uplne v pohode, no ja jsem osobne zvedavy na tu 1.2TSI, docela me prekvapilo ze tam nemontuji 1.4TSI, ze tam davaji jeste 1.8TSI a pak tam je az 1.2TSI, prijde mi to jak mezera ale tak urcite to maji promysleny tuto obchodni strategii mezitim by měla bejt 1,6TDI 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7even2nd Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 troxu jazdím na 2.0 tdi cr 140 ps, priatelkino sluzobne, celkom fine auto trosku sme aj boli v terene na liptove poskusat, ide to fine, spotreba okolo 6 litrov (je to 4x4), v terene by som uvital silnejsiu dvojku, autom zvacsa treba xodit na jednotke, ale hold je to suv, s poriadnymi pneu by sa dalo vyzit (jazda cez pole, resp. po poli fakt dokaze uvolnit, aj pri vyssix ryxlostiax sa auto xová velmi dobre - pole cca. 100 km/h nie je problem ) keby som nemal auto urcite by som ho vzal aj ked kufor je relatívne malý, sú tam ale lyziny, jazdit sa da aj za nizsie pri dodrziavani predpisov, na dialnici je to tiez pohoda tempo do 190 bez problemov a auto krasne sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Fuuu tak to radsej tu 1.2TSI Moc nemam rad naftu, ale co sem se s tim motorem projel v Golfu, tak byl velmi velmi prijemny. I tam to melo pet stupnu, ale zprevodovani bylo perfektni. 1.2TSI si musim este projet, ale prvni dojmy z neho nebyly nijak valny - turbo bylo poznat vic jak u toho dieselu! Uvidime, byl to syrovej motor s 80ti kilometrama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Docela by me zajimalo ta 1.2TSI DSG ale jinak co jsem kde vsude cetl tak 1.2TSi fakt moc povedeny motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak ja jsem si projel jak 1,2 TSI tak i 2,0 TDI 81Kw - obe auta byla nezajeta s v podstate 0Km. Ac jsem byl vzdy na benzin a rikal jsem si, ze benzin s turbem musi byt super, dnes jsem objednal 2,0 TDI. 1,2 TSI moc nejela, pri vyssich otackach mela vysokou spotrebu - 2,0 TDI byl prijemny motor, nemusi se tolik tocit a i presto, ze byl nezajety to na nem nebylo vubec poznat, spotreba i pruznost vynikajici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 A stoji to za tie 2tisky navyse? Vykon v podstate rovnaky, len 5st. prevodovka a k tomu ten dieslovy sound..... no neviem ci by som si za toto priplacal tolke prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Dieslovy sound je relativne dobre utlumen, petikvalt myslim staci - aspon nebudu tolik kvedlat pakou. Jinak kazdemu doporucuju si ty dva motory vyzkouset - neco jineho jsou udaje na papire a druha vec je praxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Taky by me teda zajimalo jak si 2,0TDI 81kw poradi s pohonem 4x4, ktery k tomu nabizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Jak jsem se byl projet s tim 81kw TDI tak to byla prave 4x4 a dynamicke vlastnosti toho vozu byly subjektivne lepsi nez 1,2TSI 4x2. Takze s TDI 81kw 4x2 to uz muze byt jen lepsi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Tak to je pekny ja jsem prave koukal ze 2.0TDI 81kw se dava 4x4 i v tech nejnizsi vybavach tak je to zajimave i pro ty co chteji 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Jinak podle jednoho prodejce se 1,4TSI a 1,6TDI nemontuji do Yetiho proto, ze v soucasne dobe ty motory nestihaji dodavat ani do VW. Takze casem pry budou tyto motory i v Yetim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 A stoji to za tie 2tisky navyse?Vykon v podstate rovnaky, len 5st. prevodovka a k tomu ten dieslovy sound..... no neviem ci by som si za toto priplacal tolke prachy. Zkusil sis ty motory? Ocividne ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 tomas86 - ten TDI je hodne prijemnej, prakticky nejde poznat, ze to neni benzin. no a moznost nacpat do toho 4x4 nebo taky ne je podle me opravdu plusem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 JJ to je opravdu velkym plusem a dalsi plus ze je to dostupny ve vsech vybavach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Zkusil sis ty motory? Ocividne ne.. Nebudeme tu zacinat flame diesel/benzin Ja viem, ze ty si vrtak, ale mna do toho nezatiahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) Sice nechapu proc se me snazis urazet, zjevne ti ale unika podstatna vec. Je mne uprimne jedno, co se do motoru lije jako palivo. Sorry, ale na primitivni dohadovani od klavesnice si najdi nekoho jinyho. Jde z tebe az moc videt, zes neslysel ten motor snad ani zvenku. Jedna z nejvyraznejsich zmen je totiz prave ve zvukovym projevu. P.S. V soucasne modelove rade bych si naftu vybral jenom do Yetiho, mozna jeste do SII. Editováno: 27. Listopad 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Já se docela těším, že se 1,2 TSI nebo 1,4 TSI budou dodávat do Roomstra či Fábie. Nemáte náhodou někdo info, zda to tak bude či nebude ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Mám tento typ ve verzi 4x4 a musím říci, že jeho jízdní vlastnosti v tomto počasí (sníh, led, mokro, atd.) jsou výborné. Dostat toto auto do pořádného smyku na normální komunikaci není nic snadného. Ale pravda je ta, že po najetí 2180 km mi u zaparkovaného auta vytekl převodový olej. Vysvětlení servisu: vypadla zátka na převodovce. Uznáno jako záruční servis. Měl jsem štěstí, že jsem si všiml skvrny pod předkem vozu ještě večer, ráno po zapadání sněhem bych to už asi neviděl. Nechci domyslet následky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Tak to je narez, doufam, ze me to taky neceka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.