MilanF Vloženo 22. Září 2009 Vloženo 22. Září 2009 Ahojte, Fabia Kombi MR2000 1.4MPI 50kw mam taky zvlastny problem, pri rozjazde z jednotky ked pustam spojku trochu agresivnejsie (rychly odjazd z krizovatky a pod), niekde ako keby v stredovom tuneli, viac doprava v predu, (mozno v prevodovke, neviem) sa ozve take kovove lupnutie, tupe. Nestava sa to uz pri akceleracii na dvojku, ani pri dalsich stupnoch. Moje podozrenia: -dal som silentbloky cupra. Fajn vec, ale uz som raz dotahoval predne skrutky na ramenach, lebo bola povolene. Mozu byt vybehane tie silentbloky predne na prednom ramene? -tvrde silentbloky - ziadne vole v systeme - trpia homokineticke - mozno homokineticky klb? To mi zas nesedi lebo pri inych stupnoch (napr. dvojka naplno) to uz nic necvaka, ani v zakrutach -nejaky silenblok/ulozenie motora/prevodovky? Pri rozjazde velky napor na ulozenie, ktore je poskodene, prasknute a pod. -povolene matice poloosy, ale to mi velmi nesedi, mam tam tie nove uz, nie ocelove. NE Co vy na to? Servisna historia: - silentbloky zadne na prednom ramene cupra, kosti, stabilizator upraveny, nove loizka obidve, kotuce, nove matice polosi, snimac natocenia - auto aj po asi 4 roznych geometriach (4 rozne servisy, original skoda, digitaly same, nove pristroje) stale taha doprava, to neviem poriesit. Citovat
MilanF Vloženo 23. Září 2009 Autor Vloženo 23. Září 2009 A co spojka? OK? No myslim ze spojka by mala byt OK, auto ma najazdenych 80tis km, zaber ma dobry , nesmyka, netrha, v podstate ani neviem ako sa opotrebovana spojka prejavuje okrem presmykovania. Ale mozne je vsetko... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.