Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

Fabia Kombi MR2000 1.4MPI 50kw

mam taky zvlastny problem, pri rozjazde z jednotky ked pustam spojku trochu agresivnejsie (rychly odjazd z krizovatky a pod), niekde ako keby v stredovom tuneli, viac doprava v predu, (mozno v prevodovke, neviem) sa ozve take kovove lupnutie, tupe. Nestava sa to uz pri akceleracii na dvojku, ani pri dalsich stupnoch.

Moje podozrenia:

-dal som silentbloky cupra. Fajn vec, ale uz som raz dotahoval predne skrutky na ramenach, lebo bola povolene. Mozu byt vybehane tie silentbloky predne na prednom ramene?

-tvrde silentbloky - ziadne vole v systeme - trpia homokineticke - mozno homokineticky klb? To mi zas nesedi lebo pri inych stupnoch (napr. dvojka naplno) to uz nic necvaka, ani v zakrutach

-nejaky silenblok/ulozenie motora/prevodovky? Pri rozjazde velky napor na ulozenie, ktore je poskodene, prasknute a pod.

-povolene matice poloosy, ale to mi velmi nesedi, mam tam tie nove uz, nie ocelove. NE

Co vy na to?

Servisna historia:

- silentbloky zadne na prednom ramene cupra, kosti, stabilizator upraveny, nove loizka obidve, kotuce, nove matice polosi, snimac natocenia

- auto aj po asi 4 roznych geometriach (4 rozne servisy, original skoda, digitaly same, nove pristroje) stale taha doprava, to neviem poriesit.

Vloženo
A co spojka? OK?

No myslim ze spojka by mala byt OK, auto ma najazdenych 80tis km, zaber ma dobry , nesmyka, netrha, v podstate ani neviem ako sa opotrebovana spojka prejavuje okrem presmykovania. Ale mozne je vsetko...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...