Publikováno Září 23, 200915 r Mám octu 1.6 74KW, potrhuje mi motorom dosť to vyzerá na výmenu škrtiacej klapky ale ked môžte odpovedzte mi aj na tú otázku v názve témy. Za odpovede ďakujem
Září 23, 200915 r vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce
Září 23, 200915 r Autor vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce diki moc za odpoved presne také isté príznaky mám aj ja, zajtra idem kúpiť origo káble, sviečky už mám nové, a keby že nepomohlo už len klapka zostane na koniec, VAG nehlási žiadnu závadu DIKI MOC
Září 25, 200915 r Autor Byly to káble čo mi robili zle, dal som nové a všetko je OK Díky moc za všechny rady
Únor 8, 20241 r Chcel by som sa opýtať, môžem použiť aj štartovacie káble s jadrom zo sklených vláken s uhlíkom alebo radšej použiť s medeným jadrom? Ďakujem.
Květen 6Kvě 6 Na vdaka kablom strasne sklbalo autom pri pridani plynu teda zatazi motoru ako v autoskole😁
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.