Publikováno Září 24, 200915 r .....zdar chlapáci,přesně za měsíc (24.10.09) proběhne patrně letos poslední srázek a to v známých prostorách autokempingu TRIO Chabry Praha 8,tak se ptám,kolik nás dorazí,v jaké supí síle přijedeme uděláme klasický seznam kdo pojede. vice informaci zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=71202
Září 29, 200915 r Autor seznam na sraz Chabry 24.10.09 sejis J-novis vick laras Petřík Peny Žralok ace ventura [Ptica Hampejz Petik Mafy007 Hics riba
Září 29, 200915 r Já taky, já taky, pane předsedo ! Teda jestli nebudu muset pracovat. Ale na 80% ano jedu!
Říjen 1, 200915 r Správně Jirko.Nenech se rozladit.My stojíme za Tebou a my tě nedáme.Jsme spokojeni s tím jak to tu vedeš a to je směrodatné.A běda tomu kdo do nás bude pořád rýt.Ten pozná hněv supí bandy
Říjen 5, 200915 r tak ještě někdo přijede,pokud né,tak já nejedu a to myslím vážně.............. Seido, to snad nemyslíš Vážně, myslel jsem, že vyjedeš jako první na orieňťák a pak naplníme ten pohár z Plasů šampusem
Říjen 14, 200915 r zatím žádná sláva pánové a to skoro polovička je s ? zda přijedou :palec2: Byl jsem dnes u "baby - kořenářky", moji MILÁČCI "čamtaj" speciální čajíček a TEN je tak nechutnej, že raději "hlásí" nástup do "schoole" ! Navíc jsem doplnil zásoby "vaječňáku" a tak synek vidí, že nejsem škrob a bude hlídat malou princeznu. Pomalu strejdo SEJDO otazník "mažu". Bohužel, je tu už 5-10 cm sraček a tak jdu zejstra přezouvat, abych mohl v sobotu do hor na zmrzlé "houbičky" - těším se na ně a na CHAbry !!! :palec2:
Říjen 16, 200915 r Zdarec chlapi jsem cerstvym majitelem superba a chtel bych se prijet podivat na sraz take.Je to jen pro dlouhodobe cleny nebo i pro novacky.predem dekuji za odpoved
Říjen 16, 200915 r vicusik: samo i pro nováčky, jseš vítán. petřík jn.: já nemám na výběr, přeci jen to není veterán
Říjen 17, 200915 r ....přirozeně doraž,budeš vítán,budeme rádi za každého aktivního člena pohodáře dobra dorazim.pocitejte semnou
Říjen 20, 200915 r Ja na to seru, na zimakach si ostudu delat nebudu :-D a dat letaky, tak se z Jbc nevyhrabu :-D Srazu zdar
Říjen 23, 200915 r Já bych to viděl na tu DEVÍTKU. Já taky tak nějak - do večera tam 100% nebudu - jedu s malym Superbákem, ten by tak dlouho nevydržel.
Říjen 23, 200915 r kluci mam spatnou spravu.... zitra nedorazim mam nejaky zarizovani v brne a jeste musim do prace. Uzijte si to! Marťas Marťas to je škoda.Zrovna na tebe jsem spoléhal že nepojedu sám a bum ho.Tak ať pořídíš chlape
Říjen 24, 200915 r Autor tak je to tady a doufám,že těch 12 ks dnes dorazí,včera nás bylo akoráte 3 ks
Říjen 25, 200915 r Autor vidím,že žádný ohlas tu ještě není,tak já dám reportek až dám foto dohromady jinak jedním slovem pohoda
Říjen 25, 200915 r kamarádi,Domů sme dorazili po půlnoci po malej zastávce v praze.sraz byl jako vždy super a na pohodu.rád sem vás zas viděl a pokecal.Asi nejvíc mě potěšilo,že sem tam potkal kluka z veterán klubu a pomůže mě s atestací mýho druhýho mazla. čauky čau
Říjen 25, 200915 r Ahoj, tak i to počasí nám přálo a srazík se vydařil. Rád jsem vás všechny znovu viděl a už se těším na další. Jak se proberu fotkama tak sem nějaké pověsím. Užívejte zbytek víkendu...
Říjen 25, 200915 r A co naky fotecky mrzi me ze sem nemohl i kdyz sem byl pobliz,tak chci videt o co sem prisel
Říjen 26, 200915 r Autor fotky pochopitelně budou a malé ohlédnutí za letos poslední možností se společně vidět a pokecat rozhodně to bylo velmi příjemné setkání ale co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku,škoda pánové v době mobilních telefonů a dalším zklamáním je slíbená účast dvou nových kolegů Hics a Vicusík to nebyl zrovna nejlepší vstup mezi nás Opak byl Radek z Brna,nesliboval a rovnou přijel,dík Radku a vítej mezi námi
Říjen 26, 200915 r Menší ochutnávka, nějak jsem si nevšiml zaprskanýho objektivu a spousta fotek je nic moc nebo s artefaktem
Říjen 26, 200915 r co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku, Jiříkovi a všem ostatním se moooc omlouvám - měním zaměstnání a je toho najednou nějak hodně moc Taky mě to mrzí, ale práce je holt práce...
Říjen 27, 200915 r Autor škoda ,už to neřeš,stejně je to tady o doslova pár pohodových schopných lidech stačí mi na to dvě ruce je spočítat ..........................
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.