Publikováno Září 27, 200915 r už som sa tu pýtal mnoho ludí ale niektorý mi neodpovedali a niektorý nemajú hlavne čas... tak Vás prosím kto by mal čas a vedel mi namontovať ,resp. zpojazdniť tieto veci: vymeniť budíky predface za faceliftovés PPC- budíky a páčku PPC mám zapojiť tempomat- páčku mám, kabeláž nemám zapojiť vonkajšie čidlo teploty pre PPC- nemám zapojiť hmlovky- hmlovky a vypínač mám, nemám kabeláž prosím aj o kontakty niekde blízko Žiliny alebo stredného Slovenska prípadne Moravy, ak máte iné dajte aj tie dík moc za pomoc
Září 27, 200915 r Autor sú tu všeliaké, ale ja to chcem dať človeku čo sa tomu rozumie a čo už to robil a vedel by mi to spraviť za jeden den.. najlepsie niekoho tu z fóra ak máš čas budem rád
Září 27, 200915 r Vaša z Prostějova. Jeho tlf číslo je +420 776 153 209. Ale lepší bude kontakt přes SZ. Inzerát má TADY a TADY. Ukázky práce má tady. Upraveno Září 27, 200915 r od Luďa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.