kacer1 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Inspirace pro ty co touží po vnitřku v kůži, jian luksusní práce i cena!!! http://www.skoda-forum.cz/viewtopic.php?f=7&t=1444 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Oj tak to je síla.Krásná práce.Sice mám kůži,ale kdybych potřeboval cokoli přešít tak díky tobě už vím kde. Editováno: 4. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Ak to je tak dobre ako to vyzera za tu cenu je to brutalne super Editováno: 4. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Nu kluci vypada to super ale nezda se vam ta kuze nejaka malo napla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
woodoo-bruno Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Kluci uz mate nejakou zkusenost s timto panem ? Mne se to moc moc libi jen bych asi vytknul jednu vec vsude s emne zda ta kuzicka plandava Jinak teda pecka 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Taky si myslím...ale jinak to vypadá krásně i cena je solidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Jojo moc moc My chcem s tatkou uz jen tu bilou LaK ale bohuzel zadny nabidky tkze nam asi nezbyde nez to nechat udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Super tak mi pak dáš nějaký reference taky bych chtěl tu LK bílou kůži, je to jak říká jeden můj kámoš z České Třebové : "libovice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Jojo Bilej intr je uchylarna uvidime no sup nikam nejde tk nemuze bejt hned vse by nas nebavilo pak uz mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Super tak mi pak dáš nějaký reference taky bych chtěl tu LK bílou kůži, je to jak říká jeden můj kámoš z České Třebové : "libovice" Mal pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 mne sa praveze paci ze ta koža nieje tak moc napnutá. Budí to dojem že je ta sedačka mekšia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Nu kluci vypada to super ale nezda se vam ta kuze nejaka malo napla ? Moje řeč Petříku, práce je to pěkná, ale ty detaily se mi nelíbí. Třeba se woo-doo ještě vypracuje ... Jinak tady jsou taky kožené, ovšem jsou to profící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Nemate nekdo od neho udelanej interier?? Ty stranky uz nefungujou a koik to asi stoji na S1 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 No já si myslí, že to musí být rochu povolené - plandavé. Až se to vysedí, bude to OK, Kdyby to bylo moc naplé, tak by to nevydržely asi švy. Já myslím, že pán to má dobře. Ale jen doměnka. Vypadá to luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Origo kozene calunenie je ovela kvalitnejsie ako take presitie..ja by som to neriesil urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Práca pekná ale originál je originál no a zda sa mi to nejak malo napnute na niektorých sedadlách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) Pekna prace ale kolik by to stalo Editováno: 5. Únor 2013, autor: and1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 haloo lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 no aspoň 20 tis. koukni na bazos, teď tam maník prodává za 15 tisíc celokůži, černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.