gilerakk Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 No, ve VISu jsem to tvoje číslo chyby nenašel... Tak jsem si ho přeložil z hexa, a ejhle - 01276 Taky jsem měl problém s ABS, stejné chování, STEJNÝ kód chyby, a to : 01276 - Hydraulické čerpadlo ABS (V64) 16-10 - signál mimo toleranci - Sporadicky Takže - můžeš mít problém s napájením čerpadla, já po poradě tady na fóru jsem "na tupo" oškrábnul cínovou plochu 30A nožových pojistek v pojistkovém bloku na akumulátoru (nové jsem někam zabordelil ), který jsem navíc vyhodil ven, protože pod jeho plastovým nosníkem jsou 2 šrouby s ukostřeným silovým vedením, které jsem odšrouboval, oškrábnul kabelová očka, prostříkal i s pojistkami něčím jako je Kontaktol, vrazil vše zpátky, VAGem vymazal závady, a ABS běhá jako zamlada . Musím to ještě napsat do svého postu, každý by podle mě měl napsat, jak svůj problém vyřešil, pro poučení druhých.. Snad ti to pomůže, hodně zdaru! Asi blba otazka, ale kde se da koupit ten Kontaktol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Na čerpacích stanicích, v drogerii, v mototechně, nebona netu - http://www.zbozi.cz/?q=kontaktol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludekl Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Mám ten samí problém. U mě to dělá jeden snímač na kole. Jeho čelní plocha je orezlá a tím pádem nefunguje. Musím ho vyměnit. Stojí cca 1300,- Jinak pokud svítí kontrolka ABS tak tento System NEFUNGUJE a je dočasně vyřazen z provozu. Už jednou jsem senzor vačistil od rzy, ale vydrželo to tak 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Rok se s rokem sešel a závada je tu opět stejná!Nebudu se moc rozepisovat,protože je to úplně stejné co jsem už psal před rokem. Prostě kontrolka se zase rozsvítila,jednou se mi stalo,že zase při rozjezdu se ozvalo škrčení.Teď momentálně kontrolka zhasla a nesvítí už asi třetí den.Včera jsem teda zajel do servisu ať mi zjistí který snímač to bude(vloni jsem měnil pravě levý přední snímač) počítal jsem,že odešel druhý,ale ouha-diagnostika hlásila sporadickou chybu zase na levým předním snímači ABS. Tak teď mi poraďte, je možný, že odešel zase ten samý nebo mám hledat závadu někdě jinde? Ptal jsem se jestli by to nemohlo být třeba samotné vedení k tomu čidlu,ale to prý by nepsalo sporadickou chybu-tak já nevím. Prosím poraďte co dál..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tak teraz pozri tie poistky pod baterkou. Skontroluj prepojenia a preventivne ich ocisti a prestrekni sprayom na kontakry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
widiaforce Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Zdravím všechny,mám následující problém:Při startování mi neshasne kontrolka ABS a nefugují mi blinkry.Problém vyřeším tím že opětovně nastartuji pokud kontrolka zhasne je věe ok a auto bliká normálně.Asi to sem nepatří ale můj druhý problém je ten že se mi samovolně stahují okénka ať už všechny nebu jen jedno.Nevím si rady,předem děkuji za radu.Mám octavii I 1.6 74 kw Editováno: 28. Září 2009, autor: widiaforce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijaha Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Zdravím všechny,mám stejný problém poradte.Při startování mi neshasne kontrolka ABS a nefugují mi blinkry.Problém vyřeším tím že opětovně nastartuji pokud kontrolka zhasne je věe ok a auto bliká normálně.Asi to sem nepatří ale můj druhý problém je ten že se mi samovolně stahují okénka ať už všechny nebu jen jedno.Nevím si rady,předem děkuji za radu.Mám octavii I 1.6 74 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarinek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Mněl jsem stejný problém. Taky se ni někdy rozsvítila a zase zhasla,ale dělalo mi to jenom v zimě. Důvod nevím,ale asi to dělal třeba snih nebo ta břečka na silnici. Zatím v létě je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emilsuro Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o radu ohľadom ABS. Po výmene tlmičov mi začalo blbnúť ABS. Pri dobrzďovaní (cca 5 km/h) mi začne spínať ABS a tvári sa to, ako by to bolo na ľade. Do výmeny tlmičov bolo všetko v poriadku. Prosím poraďte. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 vymana tlumicu = prace okolo abs cidel, tak zkontrolovat zda je mechanicky vse ok vypis zavad, test diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nneill Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Rok se s rokem sešel a závada je tu opět stejná!Nebudu se moc rozepisovat,protože je to úplně stejné co jsem už psal před rokem. Prostě kontrolka se zase rozsvítila,jednou se mi stalo,že zase při rozjezdu se ozvalo škrčení.Teď momentálně kontrolka zhasla a nesvítí už asi třetí den.Včera jsem teda zajel do servisu ať mi zjistí který snímač to bude(vloni jsem měnil pravě levý přední snímač) počítal jsem,že odešel druhý,ale ouha-diagnostika hlásila sporadickou chybu zase na levým předním snímači ABS. Tak teď mi poraďte, je možný, že odešel zase ten samý nebo mám hledat závadu někdě jinde? Ptal jsem se jestli by to nemohlo být třeba samotné vedení k tomu čidlu,ale to prý by nepsalo sporadickou chybu-tak já nevím. Prosím poraďte co dál..... Ahoj, úplně stejný problém jsem řešil na svém autě. Závada se mi opakuje vždycky v zimě, když přituhne, začne mrznout nebo je vyloženě mokro. ABS kontrolka problikává, přičemž automaticky ABSko vypne a zase zapne. Čidlo ABS mám nový, pojistky jsou ok a podle servisu je problém v kabeláží mezi ABS a jednotkou. Už mi to několikrát opravovali, letovali a pichtili se s tím a tvrdí, že už neví co s tím - že prej by pomohly nový dráty, ale to prej stojí cca 4000....včera mi pro změnu odešly brzdy - pedál až na podlaze, vůbec to nebrzdí. Tohle auto je úplně nahovno(debilní náklapěcí lopatky v turbu, náchylná těhlice na jakýkoliv menší náraz, atd. atd..), při nejbližší příležitosti vyměním... .o(( Octavia Combi 1.9. TDII, 81kW, 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarekVS Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ahoj, ja mam podobny problem, taky me sviti kontrolka ABS za jizdy. Na diagnostice to napsalo "signal mimo toleranci" nebo tak neco,takze nevim, ABS nefunguje co jsem zkousel za jizdy.. Nevim jestli je potreba vymenit cerpadlo ci co:( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffooxx Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Super, problem s ABS odstranen. Take to byly ty 30A pojistky nad baterii. Byly zcela bez kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejkyy Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zdravím, jsem na tom podobně.Ráno příjdu do auta nastartuju a svití mě ABS + ASR. Někdy se stane, že svítí jen ABS. Po ujetí pár km, mě ABS zhasne, nebo někdy svítí celou dobu. Když přjedu chcípnu motor pak příjdu nasednu a jedu mě ABS už nesvítí. Mrknu asi na ty pojistky jak tu píšete a uvidíme no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niklis Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami ahoj, mám problém když nastartuji kontrolka ABS nesvítí, ujedu tak 50m a hned se rozsvítí, nevím co to může být, pojistky na baterce jsem zkontroloval a v pohodě, napadlo mě prostříkat konektor od ABS čerpadla, protože diagnostika píše chybu čerpadla ABS signál sporadický, tak se ptám jestli má někdo stejné zkušenosti, po případě co pomohlo, děkuji všem. (octavie 1 1.9TDI 81kw rok 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gandi Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami (editace) Nevim jak je to u Octavie 1 ale mozna to bude stejna nebo podobna zavada - vyrezle. Mne se u O2 stalo totez mrkni tady: Editováno: před 9 hodinami, autor: Gandi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.