Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee Zní to hodně dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 A po ž....žylina, žyrafa,žydlička a žyletka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Taky to bylo luxusní, akorát jsem byl už 2x na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 my byli na oběd v Edenu, kuřecí maso v syrovém těstě, hranolky a tatarka, pak medovník a kafee Kua...Ludan Ty si davas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Taky to bylo luxusní, akorát jsem byl už 2x na WC Aspoň nepřibereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 to víš...to jsou ti podnikatelé....obaly mu asi vynáší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 v sekci srazy máme nové místo, prosím vyjádřete se JJ, obaly jsou super, naštěstí mezi ně patří i hajzl papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 moje máti vždycky říkala, že nejduležitější věc v autě je hajzl papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 no občas je k nezaplaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 tak o čem pokecáme teď? Nenapadá někoho něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 zdravim co třeba houmlesaci na vlakačích????....v sobotu jsme z partou z prace měli takovou bojovku a jezdili 24 hodin vlakem po čechach a moravě a usoudili jsme že nejhorší jsou v ostravě :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) Já jezdím vlakem skoro každý den, teďka už druhým rokem....... a myslím, že jsem žádného bezdomovce ještě neviděla Jo a jinak, to se dá vydržet 24 hodin ve vlaku? Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 blbě ale dá se to vydržet.....když je parta ktera se vyhecuje k takovy kravině tak se to dá.....no mi jich nejvíc a nejshnusnější potkali pravě v ty ostravě......jeden z nich kterej chodil o holi už v devět nechodil a pouze se valel po nadraži a to co měl jak ze předu tak ze zadu na kalhotech mi je šoufl ještě ted :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 už jsem naštěstí po večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 to sme dva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 a za těch 24 hodin ve vlaku jste vrazili kolik peněz do jízdenek? To muselo být docela drahé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 nebylo..... byla to sobota a den železnice takže lístek pro maximallně pět osob na cely den stal 450kč a protože jsme jeli 4 vyšlo to na něco málo přes kilo :-)))))) No já už myslel, že to byla parta z práce, a že pracuješ u železnice Protože ti mají vlak grátis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 parta z práce to byla ale u dráhy nedělame :-))))....zase na druhou se zažila docela prdel a bude na co vzpominat a třeba za rok bude repete(a toho se docela bojim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz... a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to je levné, jsem nečekala, že tak málo peněz...a proč se bojíš, že to zopakujete, když jsi psal, že to bylo super? bojíš se bezdomovců? Asi se bojí, že by ho vzali mezi sebe a už nepustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 no jedna čast by jela ale zbytku se nechce....prostě to bylo good ale že bych to zopakoval se říct neda .-)))))).....nene nechtěli jsme ho radši jsme ho tam nechali nebudu ho přece vozit knam :-)))))... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ale to jste si ho klidně mohli odvést s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 nene jen at ten bordel zustane kde je..... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.