Říjen 11, 200915 r Přesně tak, měli by si vzít příklad z nás, co tady v hospodě jsme vždycky až do noci
Říjen 11, 200915 r Přesně tak, měli by si vzít příklad z nás, co tady v hospodě jsme vždycky až do noci
Říjen 11, 200915 r No jo no, co naděláme Taky jdu teda spát, abych zítra mohl vydělávat Nevím na co dřív...
Říjen 12, 200915 r já si takovej luxus jako je ženská a auto nemožu prozatím dovolit...zůstávám skromný
Říjen 12, 200915 r Autor No když píšeš, že spíš i vztáváš se slepicema, jsem myslel,že máš doma harém
Říjen 12, 200915 r možná se to až k vám nedostalo, ale slepice je domácí drůbež a snáší vejce...a když se řekne, že chodíš spat se slepicema tak to znamená velmi brzo
Říjen 12, 200915 r jednou i na Tebe dojde Woody už dávno jsem se Tě chtěl zeptat na Tvůj avatar, chci taky takový
Říjen 12, 200915 r Jj, co diody, už svítí??? Jeste ne, zatim jsem jeste dneska delal notebook , uz byl po smrti a taky v nem bylo par trojanu. Tez si asi svevolne navysoval koniky. zitra mam v planu dodelat ten jeden brzdic a silne premyslim o tom prezouvani na zimaky . To co jsem videl ve zpravach, toz kalamita. No a pak jak bude chvilka toz se do teho pustim. A co Ty,uz jsi prlachl ten zamek?
Říjen 12, 200915 r Ani nemluv, doufám, že to ještě zítra vydrží Jinak auto mazec, to tlumení bomba, vlastně všechno
Říjen 12, 200915 r Dneska nějak opět nebyl čas, navíc v noci jedu do polska, takže zítra taky nic. Ty gumy asi budou třeba brzy, jak tak koukám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.