Říjen 13, 200915 r nemáš zač...přece tě furt nemožu nechat ohmatávat mi volant....tak by ztácel na hodnotě...
Říjen 13, 200915 r Dobrý den vážení Jak se máte? Krtku díky za zprávu, ale teď nechcic Jinak počasí je tu teď hnus, sníh s deštěm Cau Ludo, tak jaky byl vylet do zemí polskych ?
Říjen 13, 200915 r Krtek: No jasně Tomáši ahoj No jak se to vezme, ty jejich cesty to je mazec, ale naštěstí žádná kolona... Ale pořád 70-100 navíc s vozíkem, který měl 1300kg místo 800
Říjen 13, 200915 r Ty brdo, a to tahlo tvoje auticko takovou zatez ?:-)snad ne jinak polske cesty to je katastrofa......ani mi nemusis rikat...
Říjen 13, 200915 r Ne, naštěstí nee Jeli jsme bratránkovou caddynou... 3:30 vyjeli a v 17:00 přijeli Co Ty, už máš přezuto?
Říjen 13, 200915 r hehe...otec se dneska uvědomil a podíval se do techničáku a zjistil, že má propadlou technickou..od 25.9.09 :D
Říjen 13, 200915 r at si praskaj...ja si přezouvam sam... (pokud mě samozřejmě nezradí bezbečnostní šroub, který jsem naštěstí už všechny dal do perdele)
Říjen 13, 200915 r Jeste ne .)dneska sem s tim trosku lital tak sem to tam jeste nechal :)kazdopadne zimaky jsou pripraveny .)
Říjen 14, 200915 r no já bych dal přednost velké vytápěné garáži, auto tam postavit a udělat si všechno potřebné, samozřejmě adekvátní sumu na účtu k tomu
Říjen 14, 200915 r no to já taky...v sobotu se chystam měnit kola tak uvidim jestli mi neumrzne zadek..jinak už se pomalu chystám na zimu sháním hry na xbox a filmy v 720p nebo 1080i abych měl o vanocích co dělat...včera jsem viděl jednu pěknou televizku s 127cm uhlopříčkou...slint
Říjen 14, 200915 r No to bych si dal taky říct... My hrajeme na playstationu fotbal, na velké tv by to bylo hooodně dobré, zvuk na plný pecky
Říjen 14, 200915 r Tez se chystam o vikendu v garazi prezouvat. Ludo , vcera jsem dodelal konecne opravu toho trmenu A dnes jsem si preletoval to osvetleni SPZ a taky svetylek v kufru. No a zrovna mam na stole ty svetylka ze dveri a chystam se ze je jeste dnes taky predelam na led.
Říjen 14, 200915 r Bruno pěkně, jak to svítí, luxus, že? Už mi to pár lidi na cestě řeklo dokonce to taky jeden chtěl... nahoď pak fota
Říjen 14, 200915 r No sviti to luxusne, jen jsem si nikdy nevsim ze v kufru mi to po nejakem casovem intervalu zhasne a kdyz treba otevru dvere, toz se to zase rozne. Fotit jsem chtel, aj fotak jsem mel sebou ale...zapnu a byl vybytej. Tak to nafotim pak komplet.
Říjen 14, 200915 r No mi to svítí pořád, pak to vypne, asi tam mám někde nějaký problém... když otevřu kufr, rozsvítí se to víc, ale už jsem si zvykl a vyhovuje mi to, vidím ve tmě aspoň na Asana
Říjen 14, 200915 r nazdar chlapi tak co noveho dnes ? ja uz mam jedno auti prezute zitrase chystam na dalsi .)
Říjen 14, 200915 r nazdar chlapi tak co noveho dnes ? ja uz mam jedno auti prezute zitrase chystam na dalsi .) No az na tu silenou kosu , zadne zmeny... Uz aby bylo leto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.