Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) nedávno jsem dělal testy na taxi, musel jsem si pro výpis karty řidiče.... Trnul jsem u okýnka, aby mi ho ještě vrátili Nemám ani boooood Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Krtku, co to čtu? To je hnus velebnosti Proto jsem si pořídil nový model alarmu nekouše, ale při doteku cizí osoby řve jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Tak jak je mozny ze kdyz nemas ani bod, ze vubec jeste jezdis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Třeba včera jsem jezdil celý den bez papíru, ležely doma na okně, naštěstí jsem měl štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Dobra prace Ludane...Nac je tahat ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 nechtělo se mi pro ně vracet, byl jsem už v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Woody: nejde to zas stáhnout..máš to furt rozbity Bruno: taky se mi stává, že jezdim se služebním bez papíru (řidičáku)...si vždycky vytahnu peněženku protože ju mam na zadni kapsy a tlačí mě kdž sedím...a pak zapomenu vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Co ti nejde stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Nabídka pro sprintery, na dieselpoweru se prodává zlatka za slušný peníz, nechce někdo sprintit a ukazovat všem záda? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 No, kdyby bylá červená, tak bych pouvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ale kuš.... stříbro jedině v přerově ve škodovce si někdo objednal červenou O1 se sport paketem...tak tam stala naleštěna...vypadala dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 to bys byl ale už vybodovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 kde je ten inzerat na zlatku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 hlavní strana www.dieselpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 koukam ze financni krize si vybira svou dan.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 pěkná cena, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Pekna je ta cena, vykon je ale jeste lepsi. Treba se najde nejaky nadsenec co to koupi. Hodi se to opravdu jen na sprinty...Nechces to ludo koupit? :smich: Editováno: 14. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 přiznám se, že kdybych měl, šel bych do toho, i kdybych si to pak měl zpátky dát do mé fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 vzdyt to je uplne vykuchane na normalni jezdeni nepouzitelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 No to jo, je to uplnej nahac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Já rád takové plechovky které umí slušně jet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Sorry ze se vam do toho tady montuju,ale nevite kdo tady ma to okynko ze kdyz tam napisu VIN tak mi vyskoci vse o aute?? Chci koupit spray na auto a mam nejakej hokej v barve. ve velkem tech. mam napsano SEDA PASTEL METLA 1B1B,9102 a na fakture k autu STRIBRNA DIAMANT. METLA 1B1B....? A at hledam jak hledam,tak toho clena nemuzu najit????? Dekuji a nenechte se jinak rusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Barvu zjistis na tom stitku jak je nalepenej v kufru vedle rezervniho kola a ten samej stitek je jeste na zacatku v servisce. Tak tam najdes to cislo barvi. Ta tabulka jak se po ni ptas , tak ta umi rozkodovat prave ty udaje co jsou na tom listku vytistene, ale jen vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 O.k. dikes zarazilo me ze to mam napsane pokazde jinak. Tak zitra vlezu do auta a uvidim. Jeste jednou dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ano přesně tak, takový plechovky jsou supr... Nenápadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.