Prosinec 2, 200915 r Čau není moc času,pomaličku mam zatím jedny dveře,dnes jsem sundál tapecíry a napatlal jsem je tým sajrajtem,tak jsem zvědavý jak to dopadne...
Prosinec 2, 200915 r ahoj, manželka mi vzala notebook tak píšu z mobilu Tak to je docela drsnacka. Hura navigacka uz slape jak ma. A ja musim koncit, zatim ahojte , bo jak nepujdu okamzite za manzelkou na film, toz jsem bez notebooku tez.
Prosinec 3, 200915 r hou hou hou.....takže kdo z vás už začal plnohodnotnou přípravu na Vánoce?? mě už v kanclu leží většina dárků, takže mi zbývá akorat je zabalit a mám zas na rok klid
Prosinec 3, 200915 r No tak ja napriklad namam lautr nic... V kanclu mi lezi akorat hromada prace. A co jsi pekneho nakoupil? Bude stedrej jezisek, nebo vetsinu uspor schlamstla SKODOVKA za ty zamky?
Prosinec 3, 200915 r hh...no hromadu prace mam taky...budu rad, když na štědrej den nepujdu do prace no i když oprava stala kolik stala, zas nejsem ten, kterej všechno z vyplaty utrací a žije od vyplaty k vyplatě... letos jsem to pojal hromadně... bracha dostane stojan na cd/dvd ve tvaru plechovky na pivo...paradni věc..viděl jsem to v globusu..jsem říkal, že to musím někomu dát a otec s mati ti dostanou věci na auto...takovy ty užitečny....vystřelováky, vanu do kufru, síťky aby jim tam nelital ten nakup , stojan na kola (aby mi nezavazel v garaži s těma svojema ) a ještě přemyšlim, že mu koupim novy RAMky do pc Upraveno Prosinec 3, 200915 r od Krtek6
Prosinec 3, 200915 r Čau pánové, a není to zbytečně brzo do 23.12. je času,to zas budu lítat jak střelený
Prosinec 3, 200915 r No ja to vetsinou ani nekupuju, radeji at si manzelka veme prasule a vybere si neco podle sveho vkusu. Ja bych koupil neco co ji neudela radost a nebo se ji to nelibi.
Prosinec 3, 200915 r No pro mladou a pro rodice to zajisti taky manzelka...Tak ja jsem relativne v klidu.
Prosinec 3, 200915 r no jo no, ale když pak někteří tvrdí, že jsem si s tím nedal záležet, prachy umí dát každý
Prosinec 4, 200915 r já nemám rád, když někdo dává prachy to je takovy řešení na prd...to samy s dežodorantama ..to umí dát každej...to já v klidu popřemýšlím podívam na net oblitnu obchody a jak mi tam padne něco fajnovyho do oka samozřejmě něco originalniho tak je vyhrany nejhorší je vždycky vymyslet něco pro máti...to mi zabere nejvíc času.."co chceš k vanocum?...NIC!..co chceš k vanocum?..klid..."
Prosinec 4, 200915 r Ty brdo vy uz resite darky jo .)no to ty hruzy zacinaji brzo, jeste ze se me to netyka , vanoce a vsecky tydle silene svatky sabotujeme a jedeme nekam pryc
Prosinec 4, 200915 r Česká pošta zkvalitňuje svoje služby....v pátek odeslaný balík došel dneska ve 14:00 ...a to se vyplatí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.