pitrys76 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Hej hola chlapci, moc prosím není někdo z okolí Znojma. vydražuji nárazník a prodávájící chce jen osobní předání. tak jsem chtěl poprosit, jestli tam někdo z Vás není, že by mi ho vyzvedl a třeba poslal přes kurýra. Děkuji mnohokrát Tak přesně po něm,pokud myslíš ten od 1,-kč na aukru jsem taky pokukoval,ale nechce se mi řešit doprava.Ale možná,kdyby ses s ním domluvil,tak by ti to poslal.S některýma je rozumná řeč.A nebo si objednej sám PPL a oni s ním domluví čas naložení a ty si to zaplatíš při převzetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 pitrs jj, to je on to mětak ynapadlo, že zkusím vyhrát aukci a pak mu navrhnu, že si pro něj pošlu kurýra, tak uvidím, co mi napíše, nebo jak dopadne aukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 tak vše dobře dopadlo, jezdí 1x10 dní do Prahy, tak mi to přiveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 tak vše dobře dopadlo, jezdí 1x10 dní do Prahy, tak mi to přiveze No vidíš a já se zrovna chtěl zeptat,jak jste se domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 pro mě, nejlepší možnost a je to i bez starostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 tady je teda mrtvo kde pak je Luďan?bruno? žadne srazy nic se neplanuje pch .... a to už začne zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 tak tu asi vžně nikdo nechodi všichny se vypařily už jsem jak Luďan bavim se sam ze sebu ještě že nemam nočni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Možná to tu ožije přes dlouhé zimní večery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 asi Vám tu budu psát postřehy z noční směny třeba Krtek míří na stodolni, v ruce drží kytku růží. Jeho oči kolem krouží, po čem on to touží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Ze by vecer prodaval po barech ruze??? Touzi vydelat vic penez??? No ja netusim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 jednou cuchnes ke kousku prochcaneho masa a jsi v ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 ty jseš zas nějakej rozpodzimovanej...jdi něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 no konečně nějaká reakce krtku Prý jdi něco dělat... Kde zase všichni jste? To jako spite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 No ja nespim, tady ale nikdo neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 no kde jste všichni, my to tu s Brunem sami nevytrhnem, to se raději spolu zase ozerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 No jo no .Zajda co má prcka tak to prdí,Woody utekl k octaviakům.... Co naplat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 musíme něco vymyslet pred koncem sezóny ještě. Nějak přibíram na váze, tak to třeba završit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 kde zase všichni jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ja jsem třeba v Praze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 v Praze je blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zde najdete novej sraz. tak kdo prijede, hlaste jmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Kluci neznáte někoho fakt šikovného, žádného amatéra-bastlíře, kdo umí udělat pořádně hudbu v autě? Kolega ma Touarega a soundsystem nejde dodatečně domontovat, takže by potřeboval vytlumit + vyměnit repra... ideálně severní Morava. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Hojte, dneska po cestě z Frýdlantu na čtyřproudovce na mě blikla stříbrná octa facelift...ale policie nikde...říkala jsem si co to za hlupáka, že jsem kvůli něj musela jet 80...A o hodinu později po cestě zpátky vidím tu stejnou octu jak bliká na široké okolí modrými světýlky a bere autíčka za jízdy. Takže pro Frýdečáky-mají tady krom červené a bílé jedničkové Okty novinku. Stříbrná dvojka facelift-jen vím že má na SPZ 6T7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Chci se zeptat, zda je tu někdo kolem Olomouce s VAGem.Potřeboval bych zkusit seřídit předvstřik.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.