Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Uvažuji o výměně antény, jenže nechci rozdělat půl auta. Dostanu se k matce, když sundám jen ten zadní plast a trochu vyhnu tapec? Pokud někdo máte zkušenosti, dejte vědět. dík

NIE!! Este musis demontovat obklady ,C na pravej +lavej strane, pirely zadne dvere+stropne madla. Aby si nezlomil stropni tapacir. ;)

Upraveno od PROCHY603

Menil som celú anténu na combi pred pár dňami a stačilo odmontovať iba vrchný plast a slpik C na pravej strane. Ale skús to postupne dávať dole kým sa k tej skrutke nedostaneš tak aby si si nezlomil ten stropný tapec ako písal Prochy.

Menil som celú anténu na combi pred pár dňami a stačilo odmontovať iba vrchný plast a slpik C na pravej strane. Ale skús to postupne dávať dole kým sa k tej skrutke nedostaneš tak aby si si nezlomil ten stropný tapec ako písal Prochy.

ten kryt sloupku C je na plastových příchytkách, nebo jsou tam kovové spony?

ten kryt sloupku C je na plastových příchytkách, nebo jsou tam kovové spony?

Na vsech krytech sloupku by meli byt kovove spony.

u sloupku s nápisem airbag je pod tím nápisem ještě šroubek.

..i když nevím teď jistě jestli i u C sloupku..

Upraveno od j0ska

Aj ten vrchný plast aj plast na stlpiku C boli prichytené iba kovovými sponami.

• 3 týdny později...

Kábel sa od antény dá odpojit nejako, alebo ho je treba vytiahnut az od radia? :help:

Kábel sa od antény dá odpojit nejako, alebo ho je treba vytiahnut az od radia? :help:

Dá se odpojit cca10cm od antény

• 1 rok později...

Ahoj, ma stresni antena zesilovac?? asi nee, ze?? Ma nekdo zkusenost s pridelanim zesilovace na antenu?? Pocitam, ze by se musel pripojit kabel k napajeni zesilovace.....

Ahoj, ma stresni antena zesilovac?? asi nee, ze?? Ma nekdo zkusenost s pridelanim zesilovace na antenu?? Pocitam, ze by se musel pripojit kabel k napajeni zesilovace.....

Anténa zesilovač má.Je napájený po anténím kabelu.

• 4 týdny později...

Anténa zesilovač má.Je napájený po anténím kabelu.

diky moc, tak to asi prijem radia STREAM uz zvysit nepujde :-(

Pokud máš špatný příjem tak může být špatná anténa.Já jsem měl příjem špatný a po výměně originál antény( super příjem).

• 3 roky později...

ahojte, na svojej octe combi musim vymenit celu antenu. vcera som dal dole stredny plast uplne vzadu, dal som dole posledne (asi D) stlpiky uz v kufri, tak isto som demontoval C stlpiky. a aj drziak na mrezu co je v strope.

Strop mi stale nechce povolit. Je potrebne demontovat aj zadne madla ktore su v strope a zadnu stropnu lampicku?

Vdaka.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.