Poradce101 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 U mých klientů se potkávám s neuvěřitelnými a hlavně smutnými zážitky při nákupu auta v bazarech i u autorizovaných prodejců ,napište vaše zkušenosti při nákupu auta . Co se týče autobazarů ,tak nejčastější finta při úvěrech je to ,že prodejce mluví o skvělé ,výhodné a v akci splátce (např.navi,dárek,atd) a zamlčí hodně podstatné věci .(třeba r.p.s.n) Něco jako : ,,splátka je xypeněz. levněji to nepořídíte" a chvilku nechá kupujícího vycukat a pak si jako pohraje s pc a zahlásí ,,tak jsem vybral tu nejvýhodnější nabídku" a zákazník spokojeně odchází s tím jak to má skvěle vyřešeno a až poté zjistí že r.p.s.n je 40% R.P.S.N = roční procentuální sazba nákladů = kolik stojí půjčení peněz v % ročně včetně všech poplatků Banky půjčují od 7% do 25% ,Leasingové spol od 0% do cca 60% a jen ten kdo se nenechá och...t od prodejců nevyhodí zbytečně peníze !!! Čím více budeme vědět jak na to ,tím lepší káry si budeme moct dovolit Tak šup sem s vašimi zkušenostmi a radami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) lepší si nepučovat a následně nesplácet - na co nemám, to si nekoupim Editováno: 4. Listopad 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak takhle bych to taky nevidel... to bys barak nepostavil ani za 10 let v dnesni dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Mohu uvést za sebe.Autorizovaný salon,kupováno nové auto,financováno přes škofin a RPSN mi dali 5.93% . Myslím,že dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 AAA, nevim u koho leasing,ale preplatil bych jeste jednou cenu auta, tak radeji jsem sehnal za hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.