Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd.

Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd.

Nevzali, priste by mohla sbalit celej...

Zlatia Felicia,sodoma gomora.TA si zazila vlhke dni.Vo Fabii ani za boha,mam moc pekny interier na to :D:smich::smich:

tak ji ale okamzite posli do prdele

ale hned !!!!

Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje.

Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji?

Stojí za to? viz. obr.

Hlavně když nevzala auto :p

tak ji ale okamzite posli do prdele

ale hned !!!!

Ať jí pošle tam odkud přišla :doh

co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! :smich:

Ach ty romantik :D:p

Pro mě ty věci zas tolik neznamenají, ale zabolí to.

A asi jsem tak hloupej, že ji vezmu zpět. :wub:

ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou... :p

ty to mas aspon jednoduche... :D

ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou... :p

ty to mas aspon jednoduche... :D

A ta na pumpe bola ktora? :D

co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?!  :smich:

Vem ji zpět,at zpátky donese ty věci a potom ahoj :t

JOJO to musis vedet ty co k ni citis...to ti nikdo tady nemuze poradit...Jen tak mimochodem:Co nova sekce - Laska a problemy??? :smich:

Nebrat!!! Příště by Tě mohla vykousat z bytu!

JOJO to musis vedet ty co k ni citis...to ti nikdo tady nemuze poradit...Jen tak mimochodem:Co nova sekce - Laska a problemy??? :smich:

Spíš láska,sex a něžnosti :D

Nebrat!!! Příště by Tě mohla vykousat z bytu!

Úplatky nebrat :smich: , nebo se z toho zblázníte :D

ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou...  :p

ty to mas aspon jednoduche...  :D

A ta na pumpe bola ktora? :D

ta na pumpe bola iba kolegyna... hehe :p

-_-

Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje.

Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji?

Stojí za to? viz. obr.

záleží na tom, proč odešla, jestli šla za jiným tak ji pošli do prdele, jestli jsi "zanášel" ty tak se postav před zrcadlo a plivni si do ksichtu a pak ji na kolenou odpros, pokud jste si nerozumeli, tak to třeba zkuste ještě jednou, záleží ale na tom co k sobě ještě cítíte

Cece nebud BLBEJ, at si vezme to co prinesla popr. na co ti dala, ale jinak at uz se neukazuje... Spravne tak jak napsal AMOGH... Rozhodne ji zpatky NEBER (ma, alespon pro mne, divnej kukuc) !!!!

teda teda...

rozum hovori: NEBER ...ale co ked srdce nedovoli, jemu sa rozkazat neda... LASKA je LASKA ako som uz pisal... :unsure:

...no ked nemas kam pichnut tak pokojne ju vezmi spat ale davaj si pozor aby si mal gule stale ty.... :smich:

Cece nebud BLBEJ, at si vezme to co prinesla popr. na co ti dala, ale jinak at uz se neukazuje... Spravne tak jak napsal AMOGH... Rozhodne ji zpatky NEBER (ma, alespon pro mne, divnej kukuc) !!!!

Tak za divnej kukuč může taky třeba blbá fotka....takovej "nepovedenejch fotek já mám" :smich:

nevím jak ve fábii, ale v octavce to jde. Ale stejně je to nepohodlne. Ty doby kdy nebylo kde jsou pryč, tak proč se připravovat o pohodlí?

Když to šlo v Trabantu limuzíně tak proč by to nešlo ve fábce

Když to šlo v Trabantu limuzíně tak proč by to nešlo ve fábce

:smich: plosimte, kterou si dostal na trabanta :D

Tu svoji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.