ben06 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 taky to čistím pravidelně 1x ročně, ale po tom co wapkou vždy vystříkám při mytí přechod blatníku na prahy tam binec už nemám a to mám i zástěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 čistím to 2x ročně a to mám zástěrky kvůli špatným prahům. Pokud se to čistí pravidelně, je to v pohodě, ale jak se na to sere tak to začne hnít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čestmír00 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak já to bohužel nechal zajít až moc daleko: Dá se něco takového opravit svépomocí? Vybrousit na kov, pozinkovat a přestříkat barvou? Nebo servis + výměna blatníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Záleží na tobě. Opravit striknutim to je na chvilku. Lepší samozřejmě nechat vyměnit a nebo zkusit sehnat pěkný na vrakaci. A vycisti to i z druhé strany.mezi podbehem a dverma je ještě jeden plast a za nim je to taky plne bláta.ja jednou za čas vapku strcim za podbeh a vyperu to a zatím dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Jinak jsem přišel na to, ze za pravým zadním kolem je mala vyztuha, která je na prohlubni pro rezervu a mel jsem ji plnou bláta a sutru, tak by mě zajímalo, zda to tak mají i ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Dá se něco takového opravit svépomocí? Vybrousit na kov, pozinkovat a přestříkat barvou? Nebo servis + výměna blatníku? to se vybrousit nedá, ta hrana se rozpadne. Blatník si ale taky můžeš vyměnit svépomocí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Zdravim, tak jsem dnes také vyčistil ten bordílek za krytem podběhu, bylo toho tam požehnaně. Doporučuji občas vyčistit.... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Tak mám taky vyčištěno,od novoty poprvé. No...ono tam vlastně nic nebylo Editováno: 17. Květen 2015, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 To je FII? Proti OI je tam víc těch přepážek kde se může držet brdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Já se tam před nedávnem podíval poprvé a po pěti letech na OII FL a na jedné straně tam byl jeden lísteček a na druhé straně dva seschlé lístečky ze stromů, jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) A tohle jsem měl na mojem čerstvě zakoupeném C-Maxovi r.v.2005. Forďáci tam mají strčenný ještě jakysik molitan nebo co a tam toho teda bylo...na chatě mě čeká druhá strana Editováno: 17. Květen 2015, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havrla Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Kruh se uzavira... TM3 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.