lišák Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Chci si koupit olej na výměnu, ale nevim kolik(1,9 Tdi, 77 Kw), nikde jsem to nenašel, na jedný diskuzi někdo psal asi 4l, ale pak jsem někde četl 6l, tak jsem zmatenej.Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 4l bohatě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 4l bohatě znamená, že třeba i 3l by stačily. když chce měnit olej, tak by ho měl vyměnit všechen, počkej na někoho, kdo to ví přesně(ale taky jsem slyšel něco o 4l, takže když koupíš těch 6l, přinejhorším ti zbyde na příští výměnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já ho měnil,takže stačí koupit 4l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Chci si koupit olej na výměnu, ale nevim kolik(1,9 Tdi, 77 Kw), nikde jsem to nenašel, na jedný diskuzi někdo psal asi 4l, ale pak jsem někde četl 6l, tak jsem zmatenej.Díky za pomoc. se na mně nezlob, ale to seš motorista jak noha, jestli nevíš, kde najít údaj o množství náplní. To by snad věděla i moje manželka a ta jinak neví o autech vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Podle servisního mauálu se do 1,9 TDI 77kW dává 4,3 litru oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Olej som menil uz nespocetne krat... Je dost pravdepodobne ze komplet je tam 4,3 litra.. Ale pri vymene.. po vypusteni oleja vsetok nikdy nevitecie.. takze 4l Ti budu bohate stacit... Odporucam Castrol SLX III Longlife 5W-30 [ak si to pametam] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Díky všem i Jirkovo manželce, už jsem nakoupil a jdu měnit. Díky za doporučení oleje, ale já koupil Shell. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 aby tvůj motor skvěle šel? taky používám jedině Shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Díky všem i Jirkovo manželce, už jsem nakoupil a jdu měnit. Díky za doporučení oleje, ale já koupil Shell. jo, taky tě pozdravuje a co prej to je Shell, ona že zásadně kupuje olivovej nebo slunečnicovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahoj všem. Známej mi dal tip na olej pro moji Octu 1,9 TDI 77 : olej VALVOLINE Synpower 5W-30XL- III se specifikací: ACEA: A3/B4-04 Splňuje normu: VW: 504.00/507.00 , 503.00/506.00 , VW506.01, což je dle servisky OK. Jde mi o to, že je víc jak o polovic levnější než Castrol, ¨kterej mi budou brzy nutit v servisu až tam pojedu na garančku. Tenhle je za 357,- a Castrol EDGE 5W-30 VW507.00 jsem kupoval jitr na případné dolití za 750,- Kč Má s tím to olejem někdo zkušenosti? Zkoušel si někdo na garanču přinést svůj olej? Pokud splňuje jejich normu VW506.01 tak by neměli mít nic proti, ne? Jameson 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 pokial donesies svoj olej (najlepsie v povodnom nerozbalenom obale), tak nemaju nic proti zvysok na www.oleje.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Prinesl jsem si svuj olej Shell a bez problemu, jen jim to rekni u sepsani zakazky. U mne ovsem videlali na dalsich vecech, diagnostika, geometrie, sterace, klima...apd. Kdyz jsem tam byl, tak jsem to chtel udelat z gruntu . Vrele doporucuju Skodovku v Roznove, mohl jsem se divat i v dilne behem te prohlidky . Upozornuju, ze trvale ziju v Praze a jel jsem kvuli tomu cca 400 Km, s prazskymi servisy jsem skoncil... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jasne ze ked prinesies svoj olej a hlavne SHELL.. olej ktory dava sdo svojich aut Skoda ako prvy olej a ho propaguje.. tak ti ho musia vziat.. Pomer cena a kvalita jedine Shell 500 sk 1L. /5w-30/ Takze by som nejake ine oleje ani neriesil... PS: nemusis kupovat olej u predajcu aut alebo v servise Skoda je normalne ze tam je cena 750 SK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdar chlapci. S tím olejem to skutečně není problém, když si doneseš svůj. Add. Valvoline - strach bych neměl, normu plní a těžko si tento výrobce dovolí nějakou lež. Jinak kdysi jsem tady na fóru hledal info o olejích a našel odkaz na německý internetový obchod - trošku to bylo komplikované, chce to mít známé v Německu nebo se domluvit ve více lidech: SHELL Helix Ultra VX, 5W-30 Longlife III., 507.00 a všechny nižší specifikace, cena za litr u nás u pumpy 920,-Kč, u nás na internetu okolo 600,-Kč, v Německu na internetovém obchodu 7,80€, dopravné po Německu 8,-€ (to když máte někoho v SRN) nebo 35,-€ dopravné do Čech i na Slovač - tady je nutno se domluvit aspoň ve dvou nebo lépe třech odběratelích (do 25 litrů). P.S. V nabídce mají i o pár centů levnější, ale odpovídající Castrol a BP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mxc Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 můžu zajistit origo balený olej OMV BIXXOL Special V7 , splňuje VW 504 00/507 00 , olej řady long life. Beru od OMV velké množství olejů a 4l balení tohoto oleje vyjde prodejka na 999 CZK včetně DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Dobrá cena.V servisu je cena asi 600kč za litr nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 můžu zajistit origo balený olej OMV BIXXOL Special V7 , splňuje VW 504 00/507 00 , olej řady long life.Beru od OMV velké množství olejů a 4l balení tohoto oleje vyjde prodejka na 999 CZK včetně DPH Nevím jestli si za ty dva roky už nekoupil jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Na olej Valvoline jsem přešel po změně servisního intervalu na doporučení (dříve jsem dával Castrol LongLife). Věřím, že se jedná o kvalitní olej, vůbec bych se toho nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) Davam ho taky (VALVOLINE Synpower 5W-30XL- III ) a myslim ze to je dobra volba za dobru cenu Mischicke: Mas pravdu, urcite uz nejakej koupil, ale mozna to zas pomuze jinym Editováno: 4. Květen 2009, autor: matomoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Dobrý den, Ukazatel mi hlásí, že mám doplnit olej - auto jsem koupil v zahraničí a nevím jakým olejem je naplněn (žádná nálepka). Mám najeto cca 80.000km. Jaký mám použít olej k doplnění ? (specifikace motoru je 1,9TDI 77kW; nemám filtr pevných částic, a longlife interval QG1 - toto jsem určil z identifikačního štítku). Dle příručky ŠKODA můžu použít pouze olej normy VW 506.00. Můžete mi poradit přímo značku a typ oleje? Můžu vůbec doplnit olej na příslušnou hladinu, nebo se musí vyměnit celý obsah? V mototechně mi nabízeli polosyntetiku a syntetiku, ale ani jeden neměl tu předepsanou normu. Děkuji za Vaši radu, chci jej co nejdříve doplnit, ale nevím čím. Cenu bych viděl tak na 250Kč/1l Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Pro tento motor je při QG1 (proměnlivý interval 30 000 km / 2roky) určen olej se specifikací VW 506.01, nebo lépe novější VW 507.00, specifikaci je nutné dodržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Pro doplnění můžeš použít i olej pro krátký interval, stejně tě asi výměna čeká. Vyber si např. tady: http://eshop.paramo.cz/produkty/MazaciPlany.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Znáte značku oleje odpovídající normě VW 507.00 anebo VW 506.01? Když jsem dal do vyhledávače na výše uvedené stránce odpovídající typ auta tak mi našel olej, avšak nesplňující tyto normy. Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Např. tento olej: http://oleje-levne.com/?sekce=katalog&...baleni=baleni1l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.