Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kde najdu pojistku na mlhovky?

Asi nevidím nebo jsem lama,ale prostě to nemůžu najít.Hledal jsem v pojistkách je tam ta karta s obsazením pojistek,ale na mlhovky jsem tam púojistku nenašel.V dílenské přiručce taky nikde nevidím.

Děkuji :palec2:

Vloženo (editace)

Aha,tak to můžu hledat jak dlouho chci :D

Ani jsem se toho nedotkl,prostě nesvítej mlhy tak mě v první řadě napadly pojistky.

Jak zjistím,že šlo do pr....bsgéčko než,že nesvítej mlhy?

Editováno: , autor: lukyboy
Vloženo (editace)

Já bych se nejdřív podíval jestli to není žárovkami....

Jinak na diagnostice by se asi měla objevit nějaká chyba.

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo
Já bych se nejdřív podíval jestli to není žárovkami....

Jinak na diagnostice by se asi měla objevit nějaká chyba.

Svítí běžně obě mlhovky?Mě totiž pravá nesvítí a nejde do ní proud.Hledal jsem i dole pod palubkou a na svorkovnici také není.Pokud je to vše seřazené jak pravá strana a levá tak tam chybí i výstup s té svorkovnice co je pro pravou zadní lampu.Tak nevím.Schéma nemám tak nevím. :help:

Vloženo

OII má jen pojistky pro osvětlení P a L části vozu, takže parkovačky, klopené, dálkové a mlhovky jsou na jedné pojistce 30 nebo 40A podle MR auta.

Zadní mlhovky se dají kódovat. U předním může nastat situace, kdy někdo zamění BSG, které nepodporuje přední mlhová světla a nebo jsou jen v nárazníku a dál nic nevede......

Vloženo
OII má jen pojistky pro osvětlení P a L části vozu, takže parkovačky, klopené, dálkové a mlhovky jsou na jedné pojistce 30 nebo 40A podle MR auta.

Zadní mlhovky se dají kódovat. U předním může nastat situace, kdy někdo zamění BSG, které nepodporuje přední mlhová světla a nebo jsou jen v nárazníku a dál nic nevede......

Jak je to tedy s couvačkou PZ která nesvítí?Když je společná pojistka a vše ostatní funguje?Nejde do ní ani napětí.

Vloženo (editace)

Myslel jsem samozřejmě přední mlhy,nesvítí ani jedna,žárovky bych řekl,že jsou o.k.

Zkoušečkou jsem zkoušel kabeláž k mlhovkám a nic tam nejde.Na vypínači světel mám na třetí pozici vytáhnu jednou k sobě a rozsvítí se ikona přední mlhovky na tom vypínači,když vytáhnu ještě jednou k sobě tak se rozsvítí v budíkách ikona zadní mlhovky a ta i svítí.Jinak vše ostatní funguje jak má,aspon myslím. :help:

Tak nevím,hex-can kabel jsem ještě nekoupil,takže diagnostika se nekoná.Šlo by to diagnostikovat přes climatronik?

To mě teď tak napadlo?

Editováno: , autor: lukyboy
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...