Maxximus Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Cus, videl jsem u peugeota 307 sw, ze pri zamceni centralu na dalku se mu sklopi zrcatka. No a v superbovi je sklopim jen, kdyz otocim tim koleckem na ovladani zrcatek zevnitr auta. Nejde to nejak nastavit, aby se sklopily pri zamceni??? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Laras to tak má uděláno,takže ano jde to.Určitě ti poví jak na to.Ale myslím že to má popsáno i ve své sekci Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Vicku nemam.... kdybych mel sklapeci zrcatka tak to poresim ale nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) Ajta krajta,tak ským si tě pletu?Někdo to tu měl nebo někdo tu na to téma rozjel debatu.Tak to se omlouvám,pěkně jsem se jebnul Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) To bych bral ,je to docela i praktický ve městě a já jsem tam každej den.Jen aby to vydržely ty motorky,to častý sklapění.Přece jenom na to asi nebudou stavěný,ne? Editováno: 19. Říjen 2009, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ajta krajta,tak ským si tě pletu?Někdo to tu měl nebo někdo tu na to téma rozjel debatu.Tak to se omlouvám,pěkně jsem se jebnul Ahoj kluci. Víťo jestli jsi nemyslel mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tohle bych bral taky, má to vůbec někdo? SII se nepočítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ahoj kluci,Víto má to Vlastik na superbu,ale ten koupil zrcatka origo sklapěcí ,když zamkne,tak se mu zklopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 to Maxximus: no teoreticky by to šlo, a možná by stačilo se "hrabat" jen ve dveřích. Takový nejschůdnější řešení by bylo snímat SAFE spínač a podle toho relátkem simulovat překlopenej ovladač. A navíc by se musely zjistit hodnoty odporů v ovladači zrcátek. Takže by se sklopily vždy, když by se zamklo auto a blikala ledka ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxximus Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Tak ano jde to, Vlasta to ma. Momentalne na to nemam nejak cas, ale jak budu mit, tak to zprovoznim, potom dam podrobne vedet jak jsem to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Zdravím, tak jak je to teda s tím sklápěním zrcátek - máte někdo návod jak na to ?? Prošel jsem už celé fórum, ale nikde jsem to nemohl najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 (editace) http://www.youtube.com/watch?v=-SMITxLPKiY jen nevim jak je to udelani,ja to už tak koupil:-) v interieru je ješte vypinač s kterym se to sklapeni vypina. Editováno: 8. Duben 2011, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Comming home tam mám, ale funguje to jen tak, že 30s svítí světla, ale zrcátka nic nedělají :-/ A ten vypínač v interiéru - to je ten vlevo pod volantem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 je to skryty vypinač v tom kastliku na levo pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Hmm kastlík po práci prohlídnu, třeba je to jen vypnuté dík za tip .. Ale pokud by to nevyšlo tak bych uvítal radu nebo návod od někoho, kdo ví jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Asi to tam nebudeš mít.Je to dodělávaný.Sériově se to nedělalo!Mám šikovnýho elektrikáře,kterej mě to udělá.Říkal že je to otázka dopoledne,ale ten čas nějak na to není:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.