Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V týdnu jsem to řešil při montáži xenonů, resp. instalaci držáku cívky spojenou se sundáním brejlí, v Baumaxu celá sada torx, hvězdičky, a jiné cena 350,- Kč a jsou tam i nástavce.

Ta sada je v červeném plastovém pouzdře a vešla se mi vedle rezervy.

Vloženo

ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ?

Vloženo

Ono zaleži kde ti to tečie ,väčšinou to byva rozpojena hadička na prepažke dostaneš sa tam po odmontovani celeho vzduch. filtraˇ/1.4MPI/.Stači nastrčiť ale nejako poistiť-paska a p.

Vloženo
ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ?

Blatník určitě nesundávej, ono by to ani dost dobře nešlo, stačí plastový podběh, jak radí kolega výše.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...