narices Vloženo 22. Říjen 2009 Vloženo 22. Říjen 2009 Zdravím a prosím o radu.Při chladnějším počasí(pod +4),i, po delší cestě,cca 70km,kdy je auto naprosto v pohodě,zapnuté je AUTO,se orosí přední sklo a po cca 20 s. je v autě jako v prádelně ,všechna okna zamlžené a pomůže jen otevřít okna a odvětrat.Pak už je klid.Je to velmi nepříjemné a s ohledem na výhled z auta i nebezpečné.Přitom se nic neprojeví,ani nějaký zápach nebo rušivý zvuk a stalo se to již vícekrát.Díky za radu. St. Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 22. Říjen 2009 Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Odhadoval bych to na servo u klapky vnitřního oběhu. Editováno: 22. Říjen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat
paldous Vloženo 22. Říjen 2009 Vloženo 22. Říjen 2009 kedy si naposledy menil kabinovy filter? mne nieco podobne robilo ale len ked prsalo a v aute bolo viac ludi (vlhkost vzduchu vo vnutri auta z dychania) alebo ked za dazda vojdem do vyhriatej podzemnej garaze...to znamena ze je nahle velky rozdiel teplot a vlhkosti... skus dat novy filter ventilacie... Citovat
Vladimír Kalandra Vloženo 30. Říjen 2009 Vloženo 30. Říjen 2009 kedy si naposledy menil kabinovy filter?mne nieco podobne robilo ale len ked prsalo a v aute bolo viac ludi (vlhkost vzduchu vo vnutri auta z dychania) alebo ked za dazda vojdem do vyhriatej podzemnej garaze...to znamena ze je nahle velky rozdiel teplot a vlhkosti... skus dat novy filter ventilacie... Muzu rict ze mne to dela taky občas. Filtr mam novy a po pripojeni na VAG je OK. ani po zakladnim nastaveni se nic nezmění. Jeste mne napadlo ze je někde u motorovyho prostoru prej nějakej odtok na kondenzovanou vodu. mozna na něj mrknout jestli neni ucpany nebo tak?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.