Jump to content

climatronik

narices
 Share

Recommended Posts

Zdravím a prosím o radu.Při chladnějším počasí(pod +4),i, po delší cestě,cca 70km,kdy je auto naprosto v pohodě,zapnuté je AUTO,se orosí přední sklo a po cca 20 s. je v autě jako v prádelně ,všechna okna zamlžené a pomůže jen otevřít okna a odvětrat.Pak už je klid.Je to velmi nepříjemné a s ohledem na výhled z auta i nebezpečné.Přitom se nic neprojeví,ani nějaký zápach nebo rušivý zvuk a stalo se to již vícekrát.Díky za radu. St.

kedy si naposledy menil kabinovy filter?

mne nieco podobne robilo ale len ked prsalo a v aute bolo viac ludi (vlhkost vzduchu vo vnutri auta z dychania) alebo ked za dazda vojdem do vyhriatej podzemnej garaze...to znamena ze je nahle velky rozdiel teplot a vlhkosti...

skus dat novy filter ventilacie...

• 2 weeks later...
kedy si naposledy menil kabinovy filter?

mne nieco podobne robilo ale len ked prsalo a v aute bolo viac ludi (vlhkost vzduchu vo vnutri auta z dychania) alebo ked za dazda vojdem do vyhriatej podzemnej garaze...to znamena ze je nahle velky rozdiel teplot a vlhkosti...

skus dat novy filter ventilacie...

Muzu rict ze mne to dela taky občas. Filtr mam novy a po pripojeni na VAG je OK. ani po zakladnim nastaveni se nic nezmění.

Jeste mne napadlo ze je někde u motorovyho prostoru prej nějakej odtok na kondenzovanou vodu. mozna na něj mrknout jestli neni ucpany nebo tak??