tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Ahoj, tak takhle dopadlo křídlo, které mi poslal Dandiel poštou (mimochdem perfektně zabalené-minimálně tři vrstvy siné izolace). Nevím, co s tím ty hovad dělali, ale vypadá, že po tom jezdili tankem. Je to origo křídlo RS II- nevíte co s tím-dá se to nějak slepit nebo sletovat horkovzdušnou pistolí. Dík za každou radu. Jinak Dandiela můžu jen doporučit-super domluva a perfektně zabaleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Nikdo nic-žádný návrh řešení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tak proč jsi to převzal? Jestli to bylo dobře zabalené, tak to muselo nějak narušit ten obal,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Dovnitř nevidíš-takže to zjistíš až doma. Zajímalo by mě, jestli se dá reklamovat něco až poté co to doma rozbalíš. Nemáte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No, ale když to rozbili, tak museli s tím někde bouchnout a to poničí obal. Pokud jsi to převzal, tak jsi podepisoval, že zásilka je nepoškozená, takže bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Napadá mě jediná věc-poslat to pojištěné na 5 000,_Kč svýmu kámošovi a rozbalit to na poště a pak je vykešovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Dobrý vtip pokud bude neporušený obal, tak jim to dojde, že to bylo poslané poškozené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No já jsem ten obal neměl taky porušený-a křídlo mělo ulomenou hranu. Nevím jak si představuješ obal, ale toto bylo zamotané asi ve třech vrstvách balicího papíru a potom zamotané molitanem a přvázané izolepou a igelitem-takže nic nebylo poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Pokud není obal nijak poničen, tak ti to neuznají a zpětně už vubec ne. Vždy když balikem nějak bouchneš, tak je to na obalu vidět. Jedině co mě napadá, že to bylo üž tak poslané. Jestli to bylo zabalené do papíru a klepnul bys s tím o zem, tak se přeci potrhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No tak to mě ani nenapadlo-posílal to Dandiel tady z fóra-tak věřím, že to bylo v pořádku. Ale když s tím někde ťukneš, tak nemusíš zákonitě roztrhat obal. Teď spíš poraď co s tím dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No tohle se nam take stalo v praci, ze obal nebyl ponicen a doslo to rozbite, diky tomu ze veskere spedice jsou pojistene tak to slo bez problemu reklamovat a penize nam posta zaplatila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No-asi nemá ani cenu, abych to šel na pošut zkusit.... Nemá někdo zkušenost s lepením-je materiaál ABS plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Já bych to šel zkusit reklamovat. Jeden můj známý říkal, že jeho soused, když mu něco přišlo, přišel k nim a rozbalil to před nimi. Aby měl svědka. Já bych to zkusil. Svědka kdyžtak najdeš, ne? Jestli to teda k něčemu je, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Nikdo nic-žádný návrh řešení.. Poskozeni obsahu sveho baliku muzes reklamovat u sve dodavaci posty dva dny po dni doruceni. Vem vsechno - obal + obsah a nechej si sepsat zapis po dodani. Pokud se vlezes do tech dvou dnu, tak bude zahajeno reklamacni rizeni a s nejvetsi pravdepodobnosti Ti bude vyplacena cena, kterou odesilatel uvedl jako udanou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 No, ale když je obal neporušen? To by moh tak řešit každý. Pošleš někomu něco rozbitého a pošta to zaplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tři vrstvy balicího papíru a potom zamotané molitanem a přivázané izolepou a igelitem, tak tohle nemužete považovat za vnější obal. Článek 3 Balení poštovní zásilky, bod 3 a 4 Základních poštovních podmínek říká, že: " 3. Vnější a vnitřní balení musí být přiměřené a ) povaze a hmotnosti věcí tvořících obsah, b ) způsobu a délce přemisťování poštovní zásilky, c ) způsobu, jakým se s poštovní zásilkou bude během poskytování poštovní služby manipulovat, včetně případného třídění za pomoci mechanických zařízení. 4. Vnější a vnitřní balení musí být a ) dostatečně pevné k tomu, aby účinně chránilo věci tvořící obsah proti možnému poškození v důsledku kontaktu s jinými poštovními zásilkami (třením, tlakem a nárazem), b ) dostatečné k tomu, aby věci tvořící obsah nebyly poškozeny v důsledku klimatických vlivů." Ale i přesto doporučuji navštívit reklamace na dodací poště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Mě stačilo když jsem v týdnu posílal LCD TV PPL a viděl jak to švihaji do kamionu...no prostě mazec neskutečnej! Je fakt že hodně záleží na tom jak je to zboži kvalitně zabaleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 No jo no co bys chtel po brigadnicich to jsou kluci co si k nam prijdou odkroutit svoje a huraaa dom. Ja zakaznikum rikam: Ja Vam na to dam pozor,ale co se stim bude dit dal az to vylozim na depu,tak za to Vam nerucim.... Tky maji narizeno TEZKE veci dolu LEHKE nahoru... a co myslis??? Je to banda tupych hovad... U nas na PPL je reklamace do 3 dnu u odesilatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Asi to ani nemá cenu reklamovat, protože udaná cena balíku je 1000,- Kč..... Takže teď spíš co stím, jak to slepit? nebo svařit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Nikdo nic-žádný návrh řešení.. hele zkus nějaký dvousložkový lepidlo, bracha lepil nějakým takovým nárazník, dneska je hodně velký výběr, nebo zkus nějaký kyt, mrkni v barvy laky apod. zkus skočit k růžičkovi jestli jsi z trebu, no a pak se dá ve škodovce koupit malá tuba barvy Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Roman Kejda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak to by asi šlo-ale nevím jestli to půjde dát do přestřiku-spíš bych to viděl na lak celý....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak to by asi šlo-ale nevím jestli to půjde dát do přestřiku-spíš bych to viděl na lak celý....... hele já jsem si koupil ve škodovce takovou tužka se to jmenuje mám taky černou metlu a použil jsem to na škrábance a to je tužka a zvlásť tubička s lakem, třeba by to tím šlo a pokud je to víc ze spodu tak to nepůjde skoro vidět no uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Vždy když balikem nějak bouchneš, tak je to na obalu vidět.když pošleš vejce v krabičce tak tipuju že obal bude nepoškozen a vajíčko se rozbije ...já jen že takový věci jako "Vždy když balikem nějak bouchneš, tak je to na obalu vidět." bych hned tak dramaticky nepsal ...peace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Jenže on neposílal vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) Asi to ani nemá cenu reklamovat, protože udaná cena balíku je 1000,- Kč..... Tak to nechápu. Vždy se přece dává cena o něco víc. Člověk nikdy neví. A teď se to ukázalo. Jestli to budeš opravovat a dávat na lak, tak tě to bude stát víc než je ta udaná cena. Kdyby tu cenu zaplatili a křídlo ti nechali, tak bys na tom nebyl tak bit, ne? Editováno: 24. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.